Jól csináltad.Tegnap én is dobtam mindet.Annyira lehetett látni,hogy vissza fogunk jönni minimum 40ig,vagy még az alá is.Ebben a nemzetközi helyzetben,durván meggyengült fundával semmi keresni való egyenlőre 40 felett.
nem tetszik ez nekem már megint..... 40 fölött pihengessen inkább. Lou a vételeid nem váltak be tegnap :( szerencse hogy ma én se tudtam venni..... de a franc esne ebbe az olaj / bond hozamba.... 5.34 nagyjából itt tetőzöt legutóbb..... az usákokat nem érdekli hogy most teszik magukat tönkre kb ? trump csak felfogja hogy az államadósság finanszírozása egyre drágább így. Vagy a fed vagy a pénzügyminisztérium nyomhatna egy szóbeli beavatkozást hogy le fogják szorítani a kamatokat..... tiszta sor hogy most inkább a bond hozam miatt esünk mintsem az olajár.
Jelenleg 1 ember tudja shortolni az olajat nyereséggel: Trump. A többivel egyetértek, nagyon nagy a kínálati oldalon a sokk. A hírek pedig furák lesznek a midterm miatt...
Eloszor is hormuz lezarva ez igaz de ejszakankent az amerikaiak kiserik a hajokat. Aztan meg a vezeteket nem bombazzak az a fold alatt fut nehez lenne , a korulitte levo letesitmenyeket bombazzak . De igazabol ez se igaz … jelenleg a szaudi es jemeniek tamadast inditottak a hutik ellen , megoldas kesobb lesz de most tuti nem bombaznak … az hogy a mexikoi obol kiesett nagyobb gond
Az hogy sok hasonló elemző állít valamit, az attól még nem TÉNY! Szuper, amikor körkörösen egymást hivatkozzák. Független (!) elemzők (!). Aha... Minden esetre van akihez nem jutnak el a Független Elemzők...
ez tény..... de ha valami olyan hír jön ami ezeket befolyásolja az már segít gondolkozni. Egyelőre nincs nagy hír sajnos. Viszont nem értem az olaj miért emelkedik amikor most már mindenki azt mondja hogy kvázi megközelítettük a háború előtti olaj export szintet a szorosból. A háború előtti olajár az 70 körül volt most kissé felette vagyunk..... továbbá ok értem dízelár magas de ennek mi köze a olajárhoz ? semmi.... olajárhoz csak a kereslet kínálatnak van köze és hát a kínálat visszatért majdnem a korábbi szintekre.
OTP moderált