Topiknyitó: Lou70 2026. 09. 13. 10:48

OTP moderált  

Hátha tudnánk itt közösen egy személyeskedés, floodolás mentes topicot csinálni.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ypyapach péntek, 13:31
Ja és ezzel mindenki megnyugodna, Ursula - hogy a szankciók működnek, Putyin (Gazprom)és OTP - vagyonukat visszakaphatják, Trump (mert ő nem hülye) - őt sajnos valami üzlettel rálehet venni, hogy éppen ne oda nézzen amikor ezek a szerződést írják alá.
ypyapach péntek, 13:11
Előzmény: #1725  Macus
Én szerintem most megy a kommunikációs adok -kapok, (tanultak Trumptól) lehet megy a zsarolás -alkudozás.
Mi van ha az orosz OTP-t - átveszik (megveszik stb) nevezzük bárminek (majd ők eldöntik, hogy hogy kommunikálják )Rahimkulovék, a Gazpromtól a MOL - átveszi a NIS-t  . . .  .ua mint az előző mondat.
És van mindkettőnél egy olyan záradék, "hogy ha rendeződnek a dolgok Ukrajnában" úgymond visszavásárolhatja mindkettőt az előző tulaj, mert mindkettőnek egy aranytojást tojó tyúkjáról van szó,nem szívesen hagyná veszni egyik sem.
És ezt az egészet valahogy lepapírozzák , biztos megoldják ha akarják, ehhez persze kellene Putyin rábólintása is. Így mindenki jól jár és a tyúk is megmarad mindenkinek a háború végén. De mi ezt csak akkor ott tudhatjuk meg persze.
Gondolkoznak ennyire vagy csak kilépnek és kész?
Macus
Macus péntek, 13:10
Előzmény: #1736  Lou70
esküszöm nem értem mi a cél..... ennyi eladó tuti hogy nincs, eddig a héten 200 milliárdos forgalom..... majd 5 millió darab.... 
Lou70
Lou70 péntek, 13:10
Amúgy 40.000-től lefelé 5-6000-ekkel támasztják végig a 10-es könyvben
Lou70
Lou70 péntek, 13:08
Előzmény: #1731  Macus
Igen, valaki 40300-ról úgy dönt, hogy 40010-ért akar eladni pár darabot és egy másodperc alatt leönti. Remélem lesz pénz a következő attackra is...
Macus
Macus péntek, 13:07
30 milliárd elköltve és a kiinduló ponton vagyunk..... a vicc hogy 1500 darabbal 390 lehetne :D
Balin2020
Balin2020 péntek, 13:06
Előzmény: #1695  Macus
Ezek jó gondolatok! Vann benne ráció! 👍👌
thewrewk péntek, 13:06
Előzmény: #1722  Lou70
Nálam tényleg tisztítótűz van . 150M-nál tartok mínuszban , de ebben a nem realizált vagyoncsökkenés is benne van, meg sajnos van realizált része is. Jókor jött, mondhatom, idén mondtam fel a munkahelyemen, mondva én már csak a befeketetésekből fogok élni... asszonynak nem mertem eddig mondani :), bár látja a hanulatomon, hogy vmi nincs rendben... Most kiszálltam a bux2612-ből is, nem bírtam tovább idegekkel.
LadyLavender
LadyLavender péntek, 13:05
Én azt nem értem, mikor a Luminor szóba jött, akkor nem volt egyértelmű, hogy fel kell adni cserébe az orosz leányt? Gondolom a baltiak egyértelműen jelezték, hogy az orosz kapcsolat meghiúsíthatja az üzletet. Ergo a vezetés tudta, hogy mit kell feladnia... Ezért érthetetlen ez az egész kommunikációs vákuum, mert ezt már az elején közölni kellett volna. De ha akkor nem, akkor meg most... 
Macus
Macus péntek, 13:05
és ismét 40 nél vagyunk......
Makim péntek, 13:02
Vett ha van miből. Nekem már mindenem benne van, most várom a csodát ha lesz. Remélem a lentebb állócer ticket már nem ütik ki jön valami konszolidáció
Macus
Macus péntek, 12:58
1430kor jön az NFP aztán meglátjuk az alapján merre tovább..... ami ha rossz akökor jó :D jelenelg kb 25% esély van kamatemelésre ami nem lenne jó, ha egy rossz munaknélküliség jön akkor ez szinte nulla lesz 
Uhura péntek, 12:56
Előzmény: #1713  ypyapach
A kérdés az, hogy az oroszok sem hülyék vagyis csak akkor engednének ilyet ha abban érdekük van. 
A másik pedig,hogy az orosz leány eladása még korrekt feltétel rendszer mentén is jelen helyzetben értelmetlen. 
A harmadik pedig egyetlen nyomás gyakorló eszköz a Luminor irányából az eladás, de nem tudjuj mi a fő problémájuk. Ezért csak találgatózás hogy az eladás az egyetlen opció. 
Makim péntek, 12:56
40200 körül ugrál, nem túl bizalomgerjesztő. Lehet hogy délután megvárja az amerikai munkaerő piaci adatokat? De lehet hogy ennek sem lesz már az otp-re semmi hatása mások mozgatják
thewrewk péntek, 12:54
Előzmény: #1721  Lou70
A tulajdonosi kommunikációs igényeddel maximálisan egyetértek, csak most szerintem nem tudnak mit mondani, nem ők indították el az eseményeket.... el fogják adni az oroszt, de az ár még nincs meg az ár, nem tudnak mit mondani addig, amíg nincs eladva, nem tudnak semmit sem mondani a balti terjeszkesédről...mert minden összefügg mindennel... patt helyzet van, nem ők "irányítanak", nincs most semmi konkrét amit mondanni tudnának. Szerintem. Addig meg nyomják őket az eladás irányába a short nyomasztással. Illetve nem 15% esésnél lövik el a kommunikációs puskaport... azt egy kicsit későbbre tartogatják... nincs sok a kezükben, fontos az ellentámadás időzítése... szerintem ha lemegy 20%-ra vagy 25% közelébe, ott lépnek erőteljesebben ellentámadásba.
Macus
Macus péntek, 12:50
Előzmény: #1713  ypyapach
mondjuk igen otp fizet a bankkal az oroszoknak.... a mol kiegészíti az árat.... majd itthon a mol fizet még az otpnek , VAGY amúgy is tart otp pakkot , részvénycsere ügylet, amiből szimplán visszaad az otpnek ..... sok lehetőség létezhetne, de egyelőre a NISt úgy tűnik el se akarják adni az oroszok.... szóval rahimkulovék megkapnák a bankot mi meg a pakkjukat.... vagy kazah bank csereügylet.... de hát ezek inkágg álmodozások. De a rafi is valahogy így szabadult meg az orosz bankjától 
thewrewk péntek, 12:48
Előzmény: #1692  csuloktata
A nagypolitika iránya változott.... akkor nem tudtunk lengyel bankot venni, orosz meg üzbég irány volt. Most irányváltás kell, vagy arra leszünk kényszerítve és reméljül csak, hogy cserébe kappunk lengyel irányt, mert a lumnor nem elég , az kevéske a kelet elengedéséért.
Ignotus péntek, 12:48
Előzmény: #1714  randomly
Vicces a cikk (már amennyire ebben a sírnivaló helyzetben az lehet), de nem ír semmi újat....
Lou70
Lou70 péntek, 12:48
Előzmény: #1720  LadyLavender
Szerintem jól csináltad, majd meglátjuk, hogy én is mire megyek a tegnapi vételeimmel. Adtam el sok telekomot, hogy OTP-t vegyek, abban bíztam, hogy a 40k megtámasztja. Valószínűleg elkapkodtam, mert ma már olcsóbban vettem volna. 
Lou70
Lou70 péntek, 12:45
Előzmény: #1718  thewrewk
Ez egyértelmű, ennek ellenére nem tudok továbbra sem  egyetérteni azzal, hogy nem transzparens a működés.

Topik gazda

Lou70
Lou70
2 5 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek