Topiknyitó: RobertSwanPelyhe 2026. 08. 27. 10:07

Pfizer ugrani készül + Olaj papírok  

Sziasztok!
Azért hoztam létre ezt a topikot, hogy a nemzetközi papírokkal, az olajjal és olajcégekkel is foglalkozzunk ebben a topikban. A cél, hogy lássuk az összefüggéseket, a tőkeáramlást a nemzetközi papírok között is, főként az olaj piacán és az olajcégeket tekintve, de szólunk a Pfizerről és egyéb fontos papírokról is, mint pl. BAC vagy Palantir. Ezen kívül célunk, hogy megosszuk egymással a technikai és fundamentális elemzéseinket, híreinket, célárainkat.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
RobertSwanPelyhe csütörtök, 10:50
Olaj Update: Hatalmasatt emelkedett az olaj ára a határidős piacokon az elmúlt 2-3 héten. Ez jót fog tenni az olajcégek részvényárfolyamában is. Érdemes továbbra is az olajpapírokban gondolkodni. Szinte teljesen mindegy, hogy melyikbe vásároljátok be magatokat, mert a nyereség előre borítékolható.
RobertSwanPelyhe kedd, 09:27

Bejött amit az olajról mondtam: Igazi veszélyzóna most az olaj piaca, de aki jókor szállt be, annak még egy kis kitartás, mert a fáradtság meghozza a gyümölcsét. Irányvonalnak a 120 dolláros olajárat továbbra is megjelölöm és tartom. Az olajpapírok száguldani fognak év végén, jövő év elején. Kitartás, aki meg még nem döntött, annak csak egy kis bíztatás: érdemes még az olajrészvényekbe beszállni. Emelkedés jöhet.
RobertSwanPelyhe 2026. 09. 03. 13:36
Szépen tuott emelkedni tegnap a Pfizer, stabilan a 29 $-os zónában maradt, s majdnem napi és éves csúcsán zárt a papír. Tovább folytatódhat az emelkedés, s ezt segíti a pozitív tőkepiaci hangulat is.
RobertSwanPelyhe 2026. 09. 02. 12:18
Mi történt tegnap a Pfizerrel? Még emelkedni is tudott ebben a negatív környezetben. Ez rendkívül bíztató a jövőbeni emelkedést tekintve. Stabil maradt, hozta a kötelező formát.
RobertSwanPelyhe 2026. 09. 01. 12:43
Pfizer Update (saját elemzés): Június vége óta nem törte meg eladói trend az árfolyamot. Stabilan ragaszkodik a Pfizer a 28 $-os árfolyamhoz. További emelkedés került a látótérbe. Én már vásároltam is belőle. Célárfolyamom: 40 USD 1 éves időtávra, de akár e fölé is emelkedhet 1.5 év múlva. Nálam erősen vételen van a papír. További tőkebevonás is jöhet a cégben. Nagyon veszik a befektetők. Felértékelődési potenciál: 40%.
RobertSwanPelyhe 2026. 08. 28. 10:16
Az olaj masszívan a 90 dolláros szinten áll. Erős jelentéseket tehetnek közzé az olajcégek. Érdemes beszállni az olajpapírokba. Remélem nem vagyok egyedül ezzel kapcsolatban. Én már intézem a vásárlásokat is.
RobertSwanPelyhe 2026. 08. 27. 10:11
Szevasztok! Jó befektetési lehetőséget látok most a Pfizer gyógyszercég papírjaiban. Az ok: régóta eladói nyomás alatt állnak a Pfizer részvényei, de azért a pesszimizmus már túlságosan felpörgött az elmúlt években, túladottá váltak a részvények. Korrekció jöhet rövid- és hosszú távon is. Aki ebben a papírban ül, annak még egy kis kitartás, mert a 28 USD dolláros árfolyamról a 32-36 dollár a célárfolyamom. Ajánlásom: Vétel, vétel és vétel. Vagy Tartás, és sok Kitartás, mert 1.5 éves célárfolyamom: 40 $. Hajrá Pfizer. Elég volt a shortosokból! Jó kereskedést mindenkinek. :)))

Topik gazda

aktív fórumozók

friss hírek További hírek