Egy bankba, hogy lehet megbízni? Egyébként a két céget teljesen felesleges összehasonlítani. Az egyik egy bank a másik pedig egy bróker cég. Számomra megfelelő swing kereskedésre USA és EU részvényekkel és ETF-ekkel.
Tényleg elszomorító amit lassan egy éve az új felülettel csinálnak, illetve amit nem csinálnak. Ennyi idő után már teljesen biztos vagyok abban, hogy őket abszolút nem érdeklik a kisbefektetők. Mivel már nagyon régen Revolut-ot használok a hosszútávú külföldi befektetéseimhez ezért figyelemmel kisérem a kereskedési felülettel kapcsolatos törekvéseiket is. Ha esetleg sikerülne nekik összehozni valamilyen használható felületet akkor én azonnal pattanok a tetű ERSTE-től.
nekem ami nagy hiány, hogy certiknél a könyv két oldala nem látható, hogy teszem azt hol áll bent 2500 db-al mondjuk az árjegyző...vétel és eladás látszik az összeg, de nem tudni az árjegyző-e, ergó hogy min. az árjegyzői db ott van-e
Ma a régi nem indult el reggel és ezért mindkettővel hajtok és csodák csodájára nem léptetett ki egyszer sem az új. Pedig ritkán néztem rá, inkább a régivel mentem. Semmi pénzért nem cserélném le a régit az újra, pedig a régi is egy kalap szar! Az újnál is ugyan úgy tapasztaltam ma, hogy nem frissül rendesen, pl. az utolsó ár a táblázatban, nem egyezik a kötéslistán a friss kötésekkel!
ERSTE NetBroker Pro (2025 ÚJ VERZIÓ)
Ebben a topicban lehetne feltenni az Erste új Netbroker Pro felületével kapcsolatos kérdéseket, felületi beállítás tippeket stb.
Üdv.