Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Megértő vagyok, látom teljesen hülyének néznek engem biztosan! Kiolvadt a papíron,az erste kereskedésem aktiválva. Csak idő kérdése mikor váltok! Sikerült hidegre tenni pár kisrészvényest! Lassan itt a tavasz és hónapok óta semmi előrelépés,utánna jön a nyár! Egy naptári év majd kuka lesz meglátjátok!
Kedves Fórumtársak! A piacgazdaság ilyen ha csak panszkodsz és nem hagyod ott letojnak. Igy nem veszít pénzt ügyfelet. Ott kell hagyni. Körbe kell nézni a google a barátod. Nyitsz egy számlát máshol és transzferálod az értékpapírjaidat. A BÉT körben ez 2-3 nap. Ha sok a transzefer díj egyik helyen eladod a másikon megveszed a pénz átviszed ( fizetési kérelem ) ez természetesen némi mozgatható töke igénnyel jár pár napig. A SM ért felelős termék menedzser akkor lesz elővéve ha tömegesen mennek el az ügyfelek de ebben azért ne bízzatok (sokan panaszkodnak kevesen váltanak). Én a hanyattesős maci utódjánál vagyok évek óta ott is van néha röccenés (lásd kis magyar erotika film) de egyik sem érte el az egyébként alacsony ingerküszöbömet.
Technikai probléma okoz nehézséget az OTP Internet- és Mobilbank
elérésben, emiatt csak többszöri próbálkozás után tudnak ügyfeleink
belépni a felületekre.
Szakértő kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a
rendszerek működése mielőbb helyreálljon. Megértésüket köszönjük. OTP
Bank
mindig utólag vonták le a havidíjat, a novemberit december elején. Nekem decemberben már csak törthavit vontak le ahogy néztem a kivonaton szóval szerintem nézd meg te is a decemberi kivonatodat
Am abból is lâtszik, életükben nem kereskedtek akik csinálják. Ajánlati könyv már 8:30 van Nekik 9 kor jelenik meg 😂😂😂😂😂😂 Ugyanez zârâsnâl… 17:05 kor még van utó kereskedés, nâluk 17:00 kilőve Nagyon ászok………. Fingjuk nincs Ha ir bárki panaszt, néznek mint rozi a moziba szerintem, fogalmuk nincs!!!
Igen tegnap egész nap alig frissült. Nem tudom ez mi ami megy, de nagyon nem jó. Ês a furcsa, egy média sem hozza le…… Arra is kiváncsi lennék, akik csinâlták régen a direktet, hol a faxba vannak? Senkit nem kértek fel, az új fejlesztők? Majd ők, igazi senkihâzik, nemêrtenek hozzá , tisztân lejött. Semmi gond buzik, vár az Erste……… Nem sok penztől fog elesni a bank."… es csak egy ügyfêl vagyok!!!
azt nem értem hogy mi a nehézség ezeket leprogramozni? Nem vagyok informatikus, de igazából nem is kell programoznia semmit, kb csak belinkelni a dolgokat, mert mindez a BÉT ről jön.... vagy xy tőzsdéről.... esetleg Németh szilárd az IT vezetője aki az emailt is nyomtatja...... szóval nem értem..... a reporting pedig..... hogy akarják megoldani májusig amikor adóbevallás jön? A reporting lenne a legegyszerűbb, mert az csak képletezés és egy excelbe kiexportálás.
MNB mint felügylet.Végső esetben felveted az ügyintézőnek, hogy panaszt teszel ha oldódik meg a dolog. Ennél valószínűleg nagyobb büntetést kapnának alapon. Az ilyen ügyek megoldása hirtelen szárnyat szokott kapni az ügyintézőnél.
A mai nappal harmadik hete nem tudják hol van közel 6 millió Forintom.
Leírtam már a sztorit, de összefoglalva:
Servicenow részvényt vásároltam még az 5:1 split előtt. December 18 óta a SM a split előtti mennyiséget mutatja, nem ötszöröződött a készletben lévő papírom. Az árfolyama viszont ötödölt.
A “hiányzó” mennyiség nem eladható, értelemszerűen a készletben lévőt nem is merem eladni amíg nincs megoldás.
A supportnak írt többedik levelemre ez volt a legutóbbi válasz:
“Köszönjük a megkeresését, a kivizsgálás még folyamatban van. Amint kapunk választ az illetékes kollégáktól a fejleményekről, fel fogjuk Önnel venni a kapcsolatot.”
Az első panaszom December 22, az idézett válasz pedig December 30. Azóta is tart a kivizsgálás.
Javaslatok? Azon kívül, hogy az eddigi levelezést csatolom a következőhöz és az MNB-hez is továbbítom.
Most akkor rettegni kell, hogy ha egy papírban split lesz akkor hetekig, hónapokig be lesz ragadva? Van olyan pakkom amiben ennek a sokszorosa van, el kell adni majd split előtt?
Vki tudja, hogy az OTPDirekt havidíját, amit 11. hóban levontak, az visszamenőleges díj volt az 10. havi, vagy ha nem, akkor kérni kell, hogy visszautalják az arányos részt? Mások visszakapták már közülünk?
Nem működik, én minden nap levelezek már velük...De nagyon felbasz már...Most épp a nap vesztesei és nyerteseit nem sikerül két napja megoldaniuk, hogy azokat lássam :D Mint valami kibaszott paródia...ehhez képest...nézzétek az árfolyamot...pedig, ha ezek ennyire leszarom bank, lehet lassan shortolni kellene...
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni