Topiknyitó: Ender 2025. 08. 11. 11:13

OTP Singlemarket problémák, kérdések  

Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Shaun
Shaun 2025. 11. 22. 06:19
Előzmény: #813  Nacsi
Szólj légyszíves az ismerősödnek!
Szóljon akitől van az infó!
Kapcsolják vissza a Direktet addig, és majd ha már kész akkor tegyék elérhetővé.
Ez igy ígérgetve egy nagy Lófasz! Meg is mutathatod neki, de már biztos nézik a topikot sunyiban!
Kaptak elég levelet is. A pénzt mi visszük tartjuk náluk, minket is nézni kéne.
Köszi ha átadod.
keeper 2025. 11. 21. 20:22

1. Rögzítsük, hogy akkor ezzel elismerték, hogy most nem működőképes a platform.
2. Tudtam, hogy a Java Mikulás puttonyában van a tudás.
3. Ha bő 2 hét elég nekik, akkor mit csináltak eddig júliustól?
4. Ígérni még a bolond is tud, de szerintem itt már mindeki számára világos, hogy ebben az évben már nem lesz változás.
keeper 2025. 11. 21. 20:14
Előzmény: #802  Macus

Igen, erről beszéltem. Van benne egy 8 órás időlimit (a mai napig nem sikerült megnöveli 10 órára nekik). Ha 8 órán keresztül be vagy jelentkezve akkor automatikusan kiléptet, DE van amikor csak úgy magától is kilép, de ha még nem telt le a 8 óra és megint a belépés gombra kattintasz, akkor beléptet mindenféle hitelesítés nélkül (gondolom még él az adott session) , ha ilyet észlelsz, akkor már érdemes a kilépés gombbal rendesen kiléptetni és bezárni a böngészőt teljesen és utána megint belépni a SM-be, mert különben kuszaságokat kezd el megjeleníteni vagy épp semmit, vagy üresek az adatmezők, inverz lesz a gyergyák színe stb.
Nekem pl. egyszer a portfólióba nem tudta normálisan kiszámolni a részvények százalékos állását, azért az szvsz elég gáz, mikor már egy százalékszámítás sem megy a rendszerben. Természetesen 2 óra múlva már működött. Nem tudom mi okozza ezeket az anomáliákat, de hogy tesztelve nem volt a rendszer élesítés előtt az 100% és ezt számolni sem kell. Lehet valami nyárigyakos alapképzéses egyetemista volt ráálítva a fejlesztésére, hogy olcsó legyen és szeptemberben elment UV-zni, azóta úgy áll ott a rendszer ahogy hagyta. :D (Már én is csak kínomban röhögök.) Nem kell az embereket a Revoluttal ijesztgetni elég csak belépni az OTP felületére röngtön egy agyvérzéssel kevert infarktust kapsz ingyen. Amúgy ennyi szemétkedés után minimum fél év 10-es könyvet illene ingyen biztosítani az ügyfeleknek, hogy segítettek tesztelni a rendszert, de ha még tovább várnak, akkor ne is fejlesszék tovább, mert nem lesz kinek...
gummymaci 2025. 11. 21. 17:15
Előzmény: #816  dnserror

Nem variálok majd annyit,eladom a részvényeket és utalok!
Morzsa az a költség ehhez a munkához!
dnserror 2025. 11. 21. 17:08
Előzmény: #815  Zsigmond
Mennyi időt vett igénybe az átállás/transzferálás? Költségek hogy alakultak?Gondolkozom én is a váltáson Otpről Erste-re. Köszi a választ előre is!
Zsigmond 2025. 11. 21. 17:01
Részemről már mindegy Hétfőtől az Erstében folytatom.Sajnálom 25 évig voltam az otp ügyfele.
Dodo34
Dodo34 2025. 11. 21. 16:58
igen...belső info.....adta Dr. KLÓN János 06 1 3-4-5 3-4-5 telefonszámról.....6 posztos 3-4-5 klón....hagyjuk már
Nacsi 2025. 11. 21. 16:52
Előzmény: #809  Gabooca
Most kaptam belső infót egy ismerőstől.
Igérik hogy dec.8- tól lesz működő képes a market.
orbitalis 2025. 11. 21. 16:51
Előzmény: #805  Xrol
Semmit.
rookie654
rookie654 2025. 11. 21. 16:33
Előzmény: #810  Batib
Értem. Feltételeztem, h ha ez így látszódik, akkor a sajátnál is látszódik, mert megnézni nem tudtam állampapír híjján. Akkor sorry
Batib 2025. 11. 21. 16:24
Előzmény: #807  rookie654
Igen, de az a vásárolható papírokkat listázza. Én a meglevő papírjaim adatait keresem. Ezek ott szerepelnek: megtakarítási portfolio - értékpapírok - állampapírok - s pl. bonus 2027N. Itt nem írja a lejáratot, s a kamatfordulót. A direktben ez benne volt.
Gabooca 2025. 11. 21. 14:41
Sziasztok! Én próbáltam ma belépni, de nem tudtam, csak gurgulázik🤪 na jó, akkor nézzük meg a demo verziót, ott meg 18000-es OTP árfolyamot mutatott, Össze-vissza ugrált:) 
Na most az lenne a tiszteletteljes kérdésem, ha nem tudok belépni hogyan tudnék eladni, vagy legalábbis a pénzemhez jutni? 
Tegnap azt mondták hogy 10-es könyv lesz, csak sajnos nem tudják megmondani mikorra, a fejlesztők dolgoznak rajta😂😂😂 igazából szerintem felejtős ez az egész de nagyon gyorsan😡
PeterS 2025. 11. 21. 14:36
Előzmény: #805  Xrol
Annyi értelme van ami írtál, azaz hogy nem teljesen vagy vakon, csak félig. Mondjuk certinél ezzel sem vagy előrébb, mert adott esetben azt sem tudod, hogy van-e árjegyző, azt meg hogy hol áll, azt hagyjuk is...
rookie654
rookie654 2025. 11. 21. 14:20
Előzmény: #766  Batib
Nem tudom, erre voltál-e kíváncsi, de megnéztem az appot (nem single). Ha a megtakarítási lehetőségekre mész, azon belül értékpapírok és kiválasztod azon belül az állampapírokat, akkor nekem ott kiírja napra pontosan a lejáratát a kiválasztott állampapírnak
Batib 2025. 11. 21. 13:48
Előzmény: #774  keeper
Hát kösz!  Eddig jó volt mert a direktbrokerben mindezt meg lehetett nézni. Most viszont nemcsak OTP-nél, de sehol máshol sem találom. Itt sincs: https://www.allampapir.hu/kamatok
Xrol 2025. 11. 21. 13:39
Előzmény: #782  PeterS
Tulajdonképpen itt a 2400 ft-os csomagnak van valami értelme? Kap az ember egy valós idejű vételi és eladási árfolyamot, azaz 15 perccel beljebb van, mint az ingyenes verzióval. De ezen kívül mit kapunk havi 2400 Ft-ért?
kockaveto1 2025. 11. 21. 12:47
este megpróbáltam belépni. mikor beírtam az SMS-kódot, abban a pillanatban bezárta az ablakot!! nem a lapot, az ablakot. igaz, csak OTP oldalak voltak ott megnyitva. egyáltalán nem tartom biztonságosabbnak ezt a beléptetési rendszert, és akkor ilyeneket csinál, meg kód nélkül visszaenged, stb erről kinek mi a véleménye.
kockaveto1 2025. 11. 21. 12:44
Előzmény: #802  Macus
nem tudok róla. mindenkitől türelmet kérnek, hogy folyamatosan bővítik a rendszert. érthetetlen, hogy miért előtte tették kötelezővé. mint fizető ügyfél teljesen kiszolgáltatottak lettünk. és igen, csak ismételni tudom magunkat. és a sajtó még mindig mélyen hallgat az egészről. 
Macus
Macus 2025. 11. 21. 12:36
kirakott a singlemarket ma.... frissítettem az oldalt aztán visszarakott, de látom hogy nem frissülnek az árfolyamok, ráfrissítettem és teljesen mások voltak már ..... 
Valakinek mondtak már legalább annyit hogy idén oké lesz a rendszer ? 
up 2025. 11. 21. 12:32
Azért az egyik legérthetetlenebb, hogy nem működik a készletpárosítás...ilyet? 

Topik gazda

Ender
Ender
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek