Topiknyitó: Zoltanovitsch 2025. 05. 11. 09:54

USA részvények vitasarok  

Üdvözlet Tisztelt Fórumtársak!
Ebben a fórumban az USA részvénypiacára fókuszálunk és mindenre ami ezt befolyásolja. (Természetesen időnként más témák is beleférnek).
Örömmel várjuk minden ötleted, gondolatod, (különösen: részletes indokolással, pl. mely részvényt miért szemelted ki, mi a terved vele, milyen hozamokra, ívekre számítasz, milyen időtávon, miben mekkora arányú kitettséget vállalsz, hogyan súlyozol? Stb.).
Nem baj ha a vélemények különböznek (hiszen ezért is vagyunk itt). Ameddig a véleményünket kulturált módon tesszük közzé, azzal csak emeljük a fórum színvonalát. (Azzal sincsen semmi baj ha valakit pl. épp likvidáltak a pozíciójából, bitang X.A.R. napja van és nem túl békés lélekkel meséli el min ment keresztül, míg azzal másokat nem sért, hiszen ebből is tanulhatunk s néha jólesik kiadni. Tartós zaklatás, durva személyeskedés, trollkodás esetén, kis türelmi idő után a fórumon kívüli jóval tágasabb tér várja majd azt aki netán...). :)
Ui: a fórum Trump vámháborújának időszakában nyílik, így a jelenben különösen aktuális. (A jövőben pedig örök és jelentős mértékű meghatározója marad a világ részvénypiacainak, valószínűleg az épp jelenleg is folyó -minden bizonnyal átmeneti- bizalomvesztés ellenére is).
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
buythedip péntek, 20:28
Előzmény: #2875  buythedip
Fervo se fog 17.5 felett zárni úgy néz ki.
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch péntek, 20:22
Előzmény: #2897  buythedip
BSX
Milyen igaz!!! Q 3 ban veszik szépen a belsők: 
Michael F Mahoney
CEO
Buy186,240$  48.33$   9,000,979.20
  9 mill USD s ceo vétel! Azzdefincsi! S ha jól látom senki sem vett 43 nál! Mindenki felette !!! :D  (Marketbít) Akkor akár MOST is olcsóbban tudunk venni mint az összes bennfenntes! :) 
buythedip péntek, 19:56
Valaki akart ETF-et venni pár hete.
XLU vonzó szinten van itt és most $40 alatt.
buythedip péntek, 19:32
Előzmény: #2895  Zoltanovitsch
Tavasszal 90-100$ körül eladogatták a bennfentesek, de most félár alatt veszik vissza.
Share count stabil nagyjából, kis dilution van.
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch péntek, 19:09
Előzmény: #2890  buythedip
ISRG -t is figyelem az is sokat jött le de azt nagyon veszik mert ő a BEST magas PE n forog és nem vagyok bizti h lejön 30 as PE re v 300 ra... Sláger és szektora vezetője a DAvinci műtős robotjai nagyon jók és USA ban sebészek ezeken tanulnak szal a pica is jó (várárok széles és mély) itt velük kínnya nem versenyezhet... BSX lenne a value pick támaszán v ha lereccsen mélyebbre tán... ISRG meg top Quality! Kis esésre veszik ejjj! :D  JA? Most látom h 1 feletti bétájú.. és tényleg..mégsem kicsit esik...de akkoris megveszik! :D 
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch péntek, 19:02
Előzmény: #2890  buythedip
Én lesem! Asszem a legutóbbi jelentésre reccsent egy nagyot azóta figyelem. Rövid távon 42,5 -42 környékén támasznak tűnik (Most megint célba vette)  de inkább megkérdezem:
DIP Kolléga mondd TA szemed mit lát?
(Korábban ráAI-ztam fundásan lehet megismétlem... mert feledtem... az egyik gond h orvosi bizbaszaival sajna kínával is versenyben van ... és nemrég volt egy ciberattak ami lét vitt el a cégtől... ez tán kisebb bizalmi válságot is okozhatott?)? A cég számai jók de valami nagy para lehet most... még dunno :) 
buythedip péntek, 18:08
Aki abban reménykedik, hogy a cége jót jelent, annak:
BAX -21% a jó jelentés óta két hónap alatt
STAA -33% a Q1 és Q2 jelentés között, igaz, a Q2 nem lett jó, de előtte esett még ennyit
GOOS -20%40 kereskedési nap alatt
CULP -13% 3 hét alatt
buythedip péntek, 17:12
Előzmény: #2871  buythedip
PURR -9% ma, megvettem a csúcsot :D
buythedip péntek, 17:05
Előzmény: #2888  Zoltanovitsch
FDX, UPS zöld, szerencsére a GXO is. 
buythedip péntek, 12:59
$DKS újabb bennfentes vétel.
buythedip péntek, 12:55
Előzmény: #2883  Robotka
$BSX-hez mit szóltok?
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch péntek, 12:28
Előzmény: #2887  Zoltanovitsch
RL ma követi a NIKE-t úgy sejlik.
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch péntek, 12:26
Előzmény: #2885  buythedip
FDX, UPS 
Tegnap szépet estek ezek együtt!!!
Szemem rajta de még lövésem sincs hova mikor lőjek! :D 
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch péntek, 12:25
Szerencsétlen NIKE-t megint megkínálták egy "barátságos" célárral  Bofa  Sztem ma szépen be is néz "végre" 35 alá.. akár tartósan...  Jájjj....  Ez most messze a legxarabb pozim :D 49 es átlaggal :D 
FirmArticlePositionPrice TargetUpside / DownsideFrom Price TargetActionDate
BofA SecuritiesSell30.00-16.64%47.00DowngradeSep 25, 202
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch péntek, 12:23
Előzmény: #2884  buythedip
:D:D:D:D:D:D:D::DD:D: 
buythedip péntek, 12:22
Fedex, UPS elég bullish a flow, de a JETS ETF-en is, ami légitársaságos.
Jön a nagyobb-tartósabb olajár-esés?
buythedip péntek, 11:36
Előzmény: #2881  Zoltanovitsch
Robotka péntek, 11:35
Előzmény: #2880  buythedip
CRML 6,00 beszállóm megvigasztalt
buythedip péntek, 11:35
Előzmény: #2881  Zoltanovitsch
Ez csak egy nézőpont, a Pepsit megtarthatja a vám alj, és a Meki is lehet olcsó itt.
Pepsi mélypontok:
Egy 10-es P/E, ami 2019ben volt, talán 85-90$ körül lenne? Sajnos a P/E nem jó, mert az E drasztikusan változik. Vámpánik szintről pattanni fog.
113-118 közt fair value gap van a hetesen,azt mondom, amíg ezt nem veszti el, nem néznék lejjebb.
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch péntek, 10:56
Előzmény: #2879  buythedip
Á Köszi! Ezek fntos infók! 
MEKI, PEP, re csak azért figyeltem fel mert sokat jöttek lefele. P/E alapon azt hittem már jók! :D 
FEJ -Vállakat én sosem szúrom ki! :D PEP 128 nál val kb most itt a vámpara szinten,.. ha jól látom.. sztem ma újra tesztelésre kerül. Ha ez elesik 128 a PEP ben akkor mi a kövi szint v akár mélyebb megállók nálad? 
PEP re 118 at mutat kövi szintnek a "regisztrációvaliscsakkétpercignézegetheted" veboldal. 
Én úgy sejtem ezek a szokásos lassú rv ek alacsony bétával most azért önmagukhoz képest talán gyorsultak volna esésben. 
Én is úgy gondolom a hadi bizbaszok békére esnek! V kéne... Rheinmetell tuti! De ezek itt a másik oldalon RTX LMT NOC eskü többször mintha emelkedtek volna hormuzi béke hírekre... már ha jól emlékszem. :D DE mintha tényleg... ez is Index-ETF hatás? Öröm van veszik az SP 500 így hadi is fel? WTF? :D 
A békére hadi esést értem, a fenti jeleség még feldolgozás alatt áll nálam :D 

Topik gazda

aktív fórumozók

friss hírek További hírek