Ahhoz hasonló soha nem lesz semmi. Annak volt mákja,aki vett olyat. Ez a csodálatos papír ha valaha lesz 25 az már a csoda és soha nem lesz kiolvadva az,aki még anno humetet vett a névváltoztatás előtt.
😃 Nekem volt még 2015 ből 18 ft-on is legolcsóbb. Csak sajnos mindig korán adtam el, aztán állandóan visszavettem, de még így is nagyot profitáltam!!! Talán 50-55ft körül tettem bele újra mindent, azt sikerült 10x ezni, Aztán megérkezett a bankos üzlet , papír 2-3 hétig felfüggesztve😲 Olyan 2000ft körül nyitott ki, aztán 3100-ig meg sem állt 😲 A csúcsa 3700 körül volt!!! Akkor sokat álmodoztam ha tartom 25-ös atlaggal- 3500 ig meg lett volna majdnem 1 milliárd haszon 😱 Tudok akinek megvolt 350-400millió , 5-6 millióból!! Tisztán emlékszem a forbes is lehozta, 2017 ben a világ legnagyobbat emelkedő papírja volt a konzum!! Sajnos aljas módon eltüntették az opiba olvassztva! Pedig sokkal jobb cég volt akkor!!! Most jászai 4ig el próbálkozik. Nehogy ott is megszívják a végén!!!!
ezzel mondjuk egyetérthetek.akár.de van egy kérdés-párnacihába tartsuk a vagyont-pénz stb? mert elég furcsa dolgok történnek a világban.mondjuk lenullázodik mindenkinek a vagyona
valamit tudnak amit mi nem .pénzmosás pénzmenekités ? nézzük meg mi történik iránban izraelben és ukrajnában senki sem tudja max akik ott vannak .és ott valami nem koser az biztos.ojan dolgok kezdődtek -amit a média nem fog tálalni nekünk.
3.8 milliárd forint érték került az NT assetbe. Gondolom abból a pénzből veszik meg az OTP pakkot, így az visszakerül a nutexbe. Vélhetően a eredménytartalékbol tették át a pénzt. De ez csak az én ötletem.
ez amit irt az 1000 éves után jön és mivel még 1000 éves nem volt -no ennyi-viszont most noé időben élünk -és ez az emberiség nem vesz részt az 1000 évesben.feltámadás -megváltás-idvezülés.menybemenetel.ezek a sorrendek.tömören.
Miért zavarja Önöket,ha valaki veszít? Eladó aki fél, vesz,aki reménykedik, tartja, aki azt szeretné . És közben wellness közgyűlés és különleges osztalék projektek és akvizíciós tervek, füstbe menések satöbbi. Aztán egyszer csak vagy 1,vagy 7, vagy 23,vagy esetleg 34-xx lesz . Esetleg örökké 15. Nem qwára mindegy? A végén pedig vagy igaza volt, vagy nem. Minden kispapír maga a csoda és aki ebbe fektetett,az nem blue chip rajongó, hanem szerencsejáték függő? Mentsük meg a világot, majd legfeljebb máskor lesz a világvége... Mindenki úgy bukik,ahogy akar. Esetleg nyer. Aki ruhákra költi,aki telefonra és elnyaralja, az is szegény marad. Hajrá wellness
Meg a 10 milliárdos tőke emelés? Megint átpakolták az Otp részvényeket leányba, mert nekik adták el, ha jól értelmeztem. Előtte már 2 milliárdot. Na? Nem értem....
NUTEX mindenkinek