Hazaértem Bull Úr, erolkodtem pedig hogy nézzunk be egyet presszozni, meghivtam volna oket de nem akarodztak....majd holnap állitólag jonnek...kivancsi leszek..
Mindjárt nekiállnak a haverok...5 litert hoztam...meg van keves sor es sokfajta pálinka ....ez utobbibol 1et megittam de inkább fröcsozok csak.....presszoba estefele azert lenézunk
Dodolle tefollel....inkább egy jó csulok lett volna és karfiolleves...haverék 2 tol foznek vmi babos dolgot bogracsban....abbol majd belakok..viszek egy 5l bort.
Hát az nem semmi....mondjuk azt nem értem miért esik ennyire...nekem is esett minden papirom csak a maradék panny ment fel kicsit bár csak a portfolion lesem..teraszon horpintek 1et...varom az egyik havert adok neki kulcsot az meg leszedi azt a sok almam a hegyen azt elviszi ledaráltatja...itt van egy hely ledaraljak, csinalnak ivolevet..egesz esztétikusan zacskozzák be....en meg kapok tole majd ivolevet.
Igen Bull Úr.Ner-esbe meg még rovidre sem vennék bele....jonnek a nevek...kizarás kozbeszbol....ezek meg ebbol eltek...elobb utobb a számokon is megfog latszódni...kozben megjottem mindjart berakom a mixet is..csak keverek 1et.
"Vitézy D: Van a korábbi kormányzathoz kötődő szereplők között olyan, akinél látunk olyan, súlyos szabálytalanságra utaló gyanút a korábbi közbeszerzéseknél, ami kapcsán a következő hetekben lépni fogunk.”
Toka Club/Labanc/Laruska/Vica71/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi