Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Labanc/Laruska/Vica71/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka péntek, 18:13
Előzmény: #31338  oldrider
Vidéki Prókátor Úr:A jogállam visszaépítésének legszerencsétlenebb áldozatai, úgy is mondhatnám, hogy a legnagyobb balekjai azok a NER-es feleségek lesznek, akik a férjeik helyett vettek a nevükre cégeket, mondván, hogy "drágám, én intézek mindent, neked meg csak aláírni kell". Na, most meg a drágák mennek majd szépen a börtönbe (Fásyné például már bent van), mert azok az aláírások bizony börtönéveket fognak jelenteni. Aztán odabent elgondolkozhatnak azon, hogy némi kedvezményért cserébe esetleg feldobják-e a férjeiket, mint felbújtót, vagy bűnsegédet.
Hát, tetszettek volna magasabb erkölcsi követelményeket támasztani a házastárssal szemben! 
Persze, ezek a tőrőlmetszett tolvaj gazemberek nem csak a feleségeikből csináltak strómanokat, hanem szülőből, gyermekből, vőből, sógorból, mindenkiből, akiből csak lehetett. Ugye, Orbán Viktor? Ugye, Rahói Zsuzsanna? Ugye, Takács Péter? Ugye, Kósa Lajos?
Toka péntek, 17:48
Előzmény: #31337  oldrider
Hát tényleg valami innováció kell mert a korus egy sima szinpadon nem fog elférni.
oldrider péntek, 17:14
Előzmény: #31334  Toka
Epekedve várom!
oldrider péntek, 17:11
Én meg azon tűnődöm, hogy alapítanék egy céget. Amolyan hangképzés,  képesség fejlesztés lenne a fő profil. Ismerek pár kemény fickót. Tudom róluk, küzdősportot űztek és kidobóként dolgoztak az éjszakában. (Ismerek néhány  smasszert is, de ők már idősek és nem annyira kultúrált a beszédük és a megjelenésük, szóval nem szalonképesek.) Előbbieket felvenném. Megmondanám nekik, könnyű női munka, jól lehet vele keresni. Biztos elvállalnák. Aztán  megkeresném Unger Annát és felajánlanám neki cégem szolgáltatásait. Ha elakadnának valamely ügyben, embereim készséggel állnának a hivatal rendelkezésére. Max. fél óra alatt éneklésre bírják a delikvenst! Megkönnyíteném, meggyorsítanám a munkájukat. Tarifa aszerint lenne megállapítva, hogy csak rávezetést, puhítást, netán töredelmes, teljes bűnfeltárásos vallomást igényelne a megrendelő. Elégséges-e, ha csak a megbízót árulják el vagy önmagukra nézve is beismerést tesznek. Szerintem lenne egy ilyen cégre igény, van jövője! És már gondolom mindenki tapasztalta, hogy az kaszál legtöbbet aki kitalál valamit és elsőként lép piacra!
Toka péntek, 17:00
Miniszterelnök Úr: Csak nekem tűnt fel, hogy rögtön elhallgatott a Legfőbb Ügyészség, miután megemlítettem az aranykonvoj ügyet, az MNB-t és a rogáni maffiát? Vajon mi tartja vissza őket, hogy kihallgassák a valódi főszereplőket? Mire várnak?
Toka péntek, 16:49
Előzmény: #31333  oldrider
Kell a sok szoprán is a korusba!Amugy Oldrider Ur tele lehet a korus szopránnal mert pont a Videki Prokator Ur irt ma errol egy remek face posztot...kicsit kesobb berakom...kartyazunk....de mindjart tartunk szunetet.
oldrider péntek, 16:45
Előzmény: #31332  Schmidt
Ha ez igaz, nyugtasd meg Bócsi Noémit, hogy énekelni fog és biztos helye lesz a kórusban!
Schmidt
Schmidt péntek, 16:37
Bócsi Noémi 2020 áprilisában létrehozta a Limitless Medical Kft.-t. A frissen alapított, egészségügyi referencia nélküli vállalkozástól mindössze három nappal a cég létrehozása után 120 lélegeztetőgépet rendelt a Szijjártó Péter vezette külügyminisztérium.
.
.
A Partizán szerint a céggel több ütemben mintegy 2,1 milliárd forint értékben szerződtek; első éves árbevétele 6,5 milliárd, profitja pedig 970 millió forint lett.
Toka péntek, 15:44
Előzmény: #31328  Toka
Toka péntek, 15:20
Kozben leértem, szelvényem befotoztam..majd mindjart felrakom ....kozben a talalomra behuzogatott szelvényen a kinai meccs le is jott...
Toka péntek, 13:30
3 ig lepihenek, utánna presszozom kicsit.
Toka péntek, 13:16
Van tipp majd felrakom 2 kanadai az 1iket csak behuzogattam.
Toka péntek, 13:12
Előzmény: #31322  Toka
Gyékényes.
Toka péntek, 13:11
Nagyon jó ajánlat aki erre jár, kb 3 hete ettem itt...jó áron finom ételek..
https://kepkuldes.com/image/thCVVEH
Toka péntek, 12:56
Miniszterelnök Úr:Idén augusztusban jelentősen kevesebb gyermek született Magyarországon, mint tavaly. Gondolom a Fidesz hamarosan kiáll, és megmagyarázza, hogy ezért nem ők a felelősek, hanem a négy hónapos TISZA-kormány. Sőt személy szerint én😂

Topik gazda

Toka
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek