Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Labanc/Laruska/Vica71/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
oldrider szerda, 13:32
Előzmény: #31219  Toka
Jó pihenést kívánok, megérdemli! Sokat dolgozik, viszont látom, hogy egyre több a hálátlan, az önmagából kifordult ember. Szórakozásból mínuszolnak semleges kommentekre is.  Mindíg mélységesen felháborít, amikor olyasmikről hallok, hogy a gyerekek egymás között összefognak és bántják valamely társukat. Sajnos ilyenek a felnőttek is! A gyerekek tőlünk, rólunk veszik a példát. Ha a felnőtt olyan, hogy ha valakit kiszemel, aki az online térben valami miatt nem szimpatikus számára, akkor az illető bármit tehet, írhat, közölhet támadják,  mínuszolják, provokálják, kitiltatják. Sokfélék vagyunk. Itt a fórumon megfordul nő, férfi, öreg, fiatal, nagyobb tőkét befektető, kis hasznot remélő, kibic, mókanester, provokátor, beültető, felbeszélő stb. Önt egy intelligens, lelkiismeretes, tisztességes, őszinte, segítőkész emberként ismerjük. Remélem még sok hírt, kommentet olvashatunk majd ebben a topikban továbbra is! A mínuszolóknak pedig annyit üzennék, hogy vállava legalább a niknevüket, nyugodtan írják le a véleményüket magyar nyelven, szép, kerek mondatokban! 
Toka szerda, 13:08
Kicsit lepihenek....14.30 ig.
Toka szerda, 12:05
Rántott sajt s szolő....szőlőt hazafele kaptam...szomszéd pont akkor jott kutyakozmetikából...12e ft....mondtam neki miert nem vágja le olloval...?.....mind1 nem az én dolgom.....sajt finom...ez a menu...utánna szőlőlé...
Toka szerda, 10:48
HVG:Az Európai Bizottság azt javasolja a tagállamoknak, hogy oldják fel a Magyarországgal szemben 2022-ben bevezetett uniós költségvetési védintézkedéseket. Ha a Tanács elfogadja a javaslatot, mintegy 4,2 milliárd eurónyi kohéziós forrás válhat ismét hozzáférhetővé, és a közérdekű vagyonkezelő alapítványok által fenntartott magyar egyetemek előtt is megnyílhat az út az Erasmus+ és a Horizont Európa programokhoz.
Toka szerda, 10:12
Miniszterelnök Úr:A Legfőbb Ügyészség szerint náluk az egyetlen szempont a törvényesség és a pártatlanság. Tényleg? Az aranykonvoj üggyel, az MNB alapítványokkal, a rogáni végrehajtói maffiával, nyomozati iratok meghamisításával mizu? A bűnpártolás szót ismeritek?
Toka szerda, 09:46
Előzmény: #31203  Toka
Na kiváltottam, itt a piacon ittam egy froccsot....beneztem hazafele presszozni de senki haver, kicsit olvasgatok itt míg megiszom azt hazalépek...mai mix is van...ma 30-at nyerhetek.
Toka szerda, 08:21
A mai névnap: Tekla
Toka szerda, 07:55
Előzmény: #31202  Toka
Itt a szelvény, haveroknak is atmessengereztem, már akinek van...de pont a főtippmestereknek nincs, ok majd delután láthatják mi volt a tutti tipp....és nem kellett orákig elemezni, vitatkozni.
https://kepkuldes.com/image/thCfjwR
Toka szerda, 07:00
Előzmény: #31200  Toka
Hu megvan....majd delelott kiváltom...erre horpintek is 1et valahol....delután majd neznek a haverok...
Toka kedd, 22:39
Jó éjszakát a Toka Clubb Kedves Olvasóinak!

Topik gazda

Toka
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek