Magas szinten, ma délután 5 órakor megindulnak a tárgyalások az Európai Bizottság Budapestre érkező képviselői, valamint a leendő Tisza-kormány illetékesei között.
Mai Toka Tipp! Kedves olvasók, a Lidl-ben 50% a mangó, jó nagyok és csak 299ft.Jol bevásaroltam belőle, hatalmasak, a dobozokbam van puhább meg par napos utánérleléssel fogyasztható is.(utobbi a jellemzö)-aki megy nezze meg a jégkrémpultot is mert csokidarabos palcikas szintén akcióban 299-igen finom.Hazaerek rakok fel a mangokrol képet, de nyugodtan menjenek.
"Természetesen nem néztem meg a bukott maffiavezér interjúját, mert reménytelen helyzetben levő emberek kétségbeesett próbálkozásaival nem foglalkozom, de a hírek alapján, ha jól értem, most úgy áll a helyzet, hogy a világrendszerváltásban való tevékeny, alakító részvétel és Brüsszel elfoglalása helyett az lett kitűzött cél, hogy a Józsi helyett a Béla üljön be a frakcióba, mert ő jobban a markában van. Hát, így műlik el a világ dicsősége." Vidéki prókátor
A pártszimpátiáját nyíltan vállaló jelenlegi Mazsihisz elnök nem tudja hitelesen képviselni a zsidó közösséget. A zsidó közösség érdeke, hogy mielőbb olyan személy képviselje, aki nem kompromittálta magát a NER-rel.
Péntek délelőtt 10 órakor kezdődnek az egyeztetések a parlament alakuló üléséről az Országházban. A találkozó azért is lesz izgalmas, mert most először ülhetnek közös asztalhoz a Tisza Párt, a Fidesz–KDNP és a Mi Hazánk Mozgalom képviselői. A parlamenti bizottságok felosztásáról, a parlamenti tisztségekről és a májusi alakuló ülés menetrendjéről lesz szó a tervek szerint. Kiderülhet, hogy ki lesz Kövér László utódja az Országgyűlés élén, milyen parlamenti bizottságokat szeretne a Tisza Párt, és mennyire lesz nagyvonalú a leendő ellenzékével.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi