Az Operatív Törzs felhívja a figyelmet, hogy a meteorológiai előrejelzések szerint csütörtök hajnalban a Dunántúlon havazás, havas eső, ónos eső is előfordulhat” – közölte szerdán délután az operatív törzs szóvivője, Mukics Dániel, aki amúgy a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője is egyben.
Elfogtunk egy levelet !!!!! Tisztelt Hszi Csin-ping Elnök Úr! Mély alázattal és őszinte bűnbánattal borulok Ön elé. A szégyen súlya, hogy a magyarországi gyárunk építése megrekedt, elviselhetetlen teherként nehezedik a vállaimra. Nem csupán egy üzleti késedelemről van szó: ez egy tőr, amelyet az ukrán vezetés döfött közös álmaink és a kínai nép dicsősége közé. Az ukránok gátlástalan és gonosz döntése, amellyel elzárták az életet adó olajcsapokat, nyílt szabotázs és hadüzenet a fejlődés ellen. Emiatt a rosszindulatú hatalom miatt Kína naponta több tíz millió dollárt veszít, a teljes beruházás megbénítása pedig már most több mint 500 milliárd forint veszteséget okozott népünknek. Az üzem falai befejezetlenül állnak, a gyártósorok némák, mert az általuk szándékosan előidézett energiaválság sötétségbe borította terveinket. Minden rossz, ami most a projektünket sújtja, az ő kapzsiságuk gyümölcse; minden eszközzel azon vannak, hogy elvágják a fejlődés útját. Elnök Úr! Könyörgőm, ne tekintsen rám árulóként a késedelem és a felfoghatatlan anyagi kár miatt! A szívem vérzik, hogy az ukrán ármánykodás megállította a BYD diadalmenetét. Bocsássa meg gyengeségemet, hogy nem tudtam kivédeni ezen ellenséges erők csapásait! Esedezem a kegyelméért, és ígérem: amint ezt az átkozott blokádot megtörjük, a BYD gyára Kína büszkesége lesz. Saját életemet és becsületemet ajánlom fel zálogul: Wang Chuanfu A BYD megtört, de hűséges szolgája
Akkor elismered, hogy itt nem a pénzről van szó, hanem tényleg az EU és Zelenszkij akar a magyar embereknek rosszat – nekünk, akik ennyi ukránt befogadtunk, azután, hogy MP is vitt nekik plüssmacit.
Hát elég fura nekem hogy Magyarországon vki a tavakra telepitendo napelemeken meditál....a neve is erdekes az Urnak.De legyen sikeres, orulnék neki, a Rubic kocka óta már vártam valamit ami nagyot robbanhat-ebben meg hidrogén van.
Hát ez oke Nacky...ezeket tudom..Gdyna-ban volt házam....a stratégiai tartalék felszabaditasara megis csak erkezett mol kérés...mondjuk annak felszabaditasa azzal jár hogy másnak nem adhato...
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi