Nem jo meglatas...Toka Ur hidd el okos..ha nem tudod...majd rajossz...ma horpintettem eleg jol.adóév véget ért...egészszégedre! https://kepkuldes.com/image/tWnfgFe
választások, de szerintem még noch dazu a rogyadozó gazdaság is... egy logisztikai meg fuvarozászati vállalatnak nem mindegy, hogy lesz-e prosperitás, lesz-e mit fuvarozni, meg raktárzani... itten pedig nem nagyon látszik ránk törni a prosperitás a közeljövőben
Kedden is még a D-i légmozgás okozta párás, nyirkos, rétegfelhős idő lesz a meghatározó.A nyugati országrészben egy magasabb szinten mozgó csapadékfelhőzet is sodródhat a rétegfelhőzet fölé, miközben a középső és déli országrész felett átmenetileg kissé vékonyodhat, itt-ott el is vékonyodhat a rétegfelhőzet, de tartós napfény ott sehol sem valószínű.A délutáni óráktól, a Nyugat-Dunántúlon gyenge, mérsékelt eső várható. Másutt hulló csapadék nem valószínű, de ködszitálás sokfelé előfordul.Estétől É-ira forduló, de egyelőre gyenge légmozgás várható. Éjszaka borult időben, a nyugati határmegyékben, illetve az északi határvidéken várható gyenge eső. Itt-ott, a hegyekben havas eső, hószállingózás sem kizárt.
Igen Labanc Ur, az jon majd de azert meg odébb van.Az a Nap az jo szerintem, sajnalom higy mikor annyira lent volt nem vettem belole.Pedig gindolkodtam rajt, sajnos befolyasolt a foruma mert egy idoben igen borusak voltak a beirasok.Osztaleka az most jo lehet.
Én még a Wabererst szeretem nagyon Toka úr, idei P/E-je 5 körül lehet, miközben sok ígéretes projektjük és felvásárlásaik vannak... csak hát azok a fránya választások...
Nekem is ezek vannak, magyarok kozul nagyobbakkal, még a cig amit idesorolok, meg van sok pici csomag.Amerikai rv van 1, az minuszos.Multkos a Pager-el pluszzom lett momdom a minuszost meg kivagom, de vegul hagytam.Jo kis plusszba lett ez az MHB, jo megerzes volt, meg eleg jol van belole, remélem megy majd.Ma probalok dobáloktol elvenni, pár helyen szivattyuzok majd.Ez a mai mix..de valogatni nagyon nem lehetett ma. https://kepkuldes.com/image/tWFl7l0
Nekem van kis nap nyrt részvényem Toka úr, amióta megszavazták, hogy minden évben min. 100 ft osztalékot fognak fizetni. Úgy néztem elég jó fundásan, idén különösen jól teljesített, simán képes lenne 140-150ft osztalékra is. Úgyhogy osztalékpapírnak jól jöhet, főleg hogy a Matolcsy klán kivonult belőle...
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi