A tojás sárgája jó ötlet, azt mi is kipróbáljuk legközelebb mert sokszor csinálunk. Viszont a kolbászt kicsit előpirítjuk, hogy ízletesebb legyen. Majd a zsiradékja mehet kicsit a tejföl alatt belocsolva.
Letudtam a bevásárlást is… Lidlben nem lehet kapni normális kolbászt, így mehettem át a piacra. Gondoltam jó kis rakott krumplit kellene csinálni jó sok tejföllel! Én tejfölbe keverek 1 tojás sárgáját, ahogy anyukám csinálta anno, az ad neki egy tartást és nem lesz leveses az alja! Ilyen sallangokat nem teszek bele, mint pl szalonna és sajt… tudom sokan úgy csinálják.
Amibe most ne nyulj bele az a richter, ott Amik felraktak mediver listara 1 terméket, ez erzekenyen erintheti a bevételt...vannak rola cikkek..a masik a telekom az meg drága szerintem már nagyon.
Én írtam offoltam a Mol-t! Kb hasonló áron szálltam ki én is ha jól emlékszem, csak én még a felfelé pályán. Ott még pici volt benne! De jól csináltad ügyes!
Ahogy értettelek, a Cig-et érdemes tartani osztalékig, mind megvan, akkor vettem mikor mondtátok.Vaskosan pluszban van.A Mol-t akkor vettem, mikor Toka beírt, de a héten a maradékot is eladtam.Nem tudom jól tettem, nem vagyok biztos benne.Veszek Akko-t is hétfőn, Toka igen várja azt a màrciusi dátumot.Az év már profittal kezdődött, köszönök mindent, a tavalyi év pedig hála az oldalatoknak pazar volt.
Törölt felhasználó2025. 01. 25. 09:47
https://bet.hu/newkibdata/129188777/250124_engedely_026.pdf Otp: Erre senki nem számított :) Szerintem az árfolyam rövid úton 26 ezren találja magát :) kb 8%-os emelkedési potenciál benne van, közeleg a jelentés, lesz osztalék. Érdemes pozit felvenni. Biztonságos Certik pl: tl88, tl90… Klasszikus részvény vásárlóknak: CIG és Akko nagy emelkedési potenciált hordoz. CIG fontos szinten van, egy régi csúcsot most tör át éppen… utána a részvény rakéta üzemmódba kapcsol! Akko-t a csoportjában megírta Toka! Jó szeme van hozzá az öregnek! Látszik ilyenkor rögtön megjelennek ott a rosszindulatú hozzászólások azért sem szeretek oda írni! Ne csak egy részvényt tartsatok fontos megosszátok a kockázatot.. Nekem brutál színes a paletta! Alteo állományom nagyon alacsony 3950es kiszálló mennyiségem 5%-a van meg, azt majd a jövő beárazza. Vertikál tartás, Gloster tartás, speka IG leépítve, ott rohadt szó szerint pár ezer a számlámon 1340 környékén boldog új tulajdonosa lett, menjen Muskkal az űrbe… 1,5 évet rohadt abban a szarban a pénzem.
- Apuci, engem tényleg a gólya hozott? - Igen, Petike... - És téged? - Engem is. - És a nagypapát? - A nagypapát is. - Nem értem, apuci... Hát a mi családunkban senki nem szokott dugni?
Országos előrejelzés: szombat estig A köd, rétegfelhőzet főleg az ország középső harmadán és az északi tájakon tartósan megmaradhat, másutt több-kevesebb napsütés várható. Számottevő csapadékra nincs kilátás. A Dunántúlon nagy területen megélénkül a délies szél, a nyugati megyékben erős széllökések is előfordulnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 2 és 12 fok között várható - az északi, tartósan borult vidékeken lesz a hidegebb -, azonban a szelesebb, napos dunántúli részeken ennél néhány fokkal melegebb is lehet. Késő estére -1 és +8 fok közé csökken a hőmérséklet.
Országos előrejelzés: szombat estig A köd, rétegfelhőzet főleg az ország középső harmadán és az északi tájakon tartósan megmaradhat, másutt több-kevesebb napsütés várható. Számottevő csapadékra nincs kilátás. A Dunántúlon nagy területen megélénkül a délies szél, a nyugati megyékben erős széllökések is előfordulnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 2 és 12 fok között várható - az északi, tartósan borult vidékeken lesz a hidegebb -, azonban a szelesebb, napos dunántúli részeken ennél néhány fokkal melegebb is lehet. Késő estére -1 és +8 fok közé csökken a hőmérséklet.
Boldog névnapot a Páloknak ! Pál névnap január 25-én, június 26, 29, 30-án és szeptember 26-án van a hagyományos naptárakban. A Pál név latin eredetű, jelentése „kicsi” vagy „kis termetű.” A név a latin Paulus szóból származik, amelyet már az ókori Római Birodalomban is használtak. Magyarországon a név hagyományosan népszerű, és számos híres történelmi személy, író és szent viselte. Női párja: Paula, Paulina. A januári névnap Pár Apostolhoz kapcsolódik. Pál apostol, eredeti nevén Saul, a kereszténység egyik legjelentősebb alakja volt. Zsidó származású volt, Tarsus városában született. Kezdetben üldözte a keresztényeket, de egy látomás során Jézus megjelent neki, és ezután megtért. A megtérése után a kereszténység fáradhatatlan hirdetőjévé vált, számos levelet írt az Újszövetség részeként, és több missziós utat tett a Földközi-tenger térségében. A pálfordulás szavunk erre a történetre vezethető vissza. Őt tekintik a pogányok apostolának, mivel nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a kereszténység ne csak a zsidók, hanem minden nép számára elérhető legyen. Élete végén Rómában szenvedett vértanúhalált. Pál apostol emlékét január 25-én (megtérésének ünnepén) és június 29-én (Péterrel együtt) ünnepli a keresztény világ. A katolikus egyházban 6 pápa is ezt a nevet viselte.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi