Igen, váratlanul! Remélem pihentél valamennyit, én tudtam kicsit a gyerektől! Kezdem kicsit a nyomdát csalogatni! Akko közben nézem mit csinál....de nem merem piszkálni.
Speka de érdekes történés volt ez is, igen kellene ez a finomító európának... https://telex.hu/kulfold/2024/12/12/eu-europai-unio-tanacsa-magyar-elnokseg-schengen-bovites-romania-bulgaria-dontes , ........hogy végre teljes jogú schengeni tagként üdvözöljük Bulgáriát és Romániát” – nyilatkozta a Tanács közleménye szerint a csütörtökön kezdődő ülést elnöklő Pintér Sándor. A belügyminiszter hangsúlyozta: „a magyar elnökség kiemelt fontosságú célja volt a személyek ellenőrzésének megszüntetése ezekkel a tagállamokkal és köztük a belső szárazföldi határokon, és ma ezt valóra váltottuk. Ez a lépés nemcsak a bolgár és román állampolgároknak, hanem az EU egészének is előnyös lesz.”
USA zárva reggel szóltam… sok papírt a magyar csökönyösség húz meg az álmok :) nézd meg mik mozognak ma nagyon a bluekból…Spekakom egy családi ház árával megy… most átment oda egy két speka rallys.. majd holnap USA kitömi őket. Q4 jelentést azért megnézném majd a helyükben… Q3 is light volt, eddig mindig erős volt náluk. Semmi nagy dobás nem indokolja ennyire rá legyenek cuppanva… 4ig a nyakukon.
Forgalom146 804 084 HUF
Forgalom (db)110 623 db
Mire 91 Ft osztalék jóslatra… hagyjuk már XD Clubban ennél csak jobb papírok vannak !
Ettem, lenezek a presszóba 1et, mondjuk kaposzta volt, erre nem annyira tudok hörpinteni...de megnezem kik vannak.Amit tegnap látott azok a legertékesebb dolgaim, ott minden értékes, legalabb is nekem🙂
Token baromság … az ér valamit amim van! A képed egy alkotás… csináljunk Bazsinak egy tokent belőle, h eladjuk azt helyette… hagyjál már biztos belemegy XD
Dr.Toka Club/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali/Oldrider