Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
4 db kamatemelés lesz az éven????? Szakértők erről értekeznek komoly médiában?? . Vagy jól megfizetett beszélő fejek, vagy ha bekovetkezik akkor törlöm a 3 broker applikációm, és kiszallok..
Felőlem. Én végig vittem az összes létező scenariot. Akkor az katasztrófa. 10Y Bond 5.5% felett már úgynevezett maghasadasi lancreakcio indulna el. Azaz önfenntartóva válna. Azaz , amikor átlagosan egy hasadásból legalább egy neutron újabb hasadast idézne elő. Ez a totális kritikus állapot. Erre alapozok többek között Oszt akkor ha nem ez lesz, megint akkor ez lesz az 4 ik tevedesem az éven :) . Tényleg sok mar belőle.... Tavaly csak egy volt ilyen téren. ....... Tényleg öregszem? :)
Az investo friss posztja arról értekezik 4 kamatemelést áraz a piac még... Bessent meg kussol. Hogy ez kivitelezhető e, az más kérdés. Ha megcsinálják, az aranyat el elehet felejteni. Hogy meg tudja e a FED csinálni? Kérdés mit lép, ha jönnek a 6-7% 10Y hozamok. Úgy tűnik előbb kell a tisztulás. Csak nem biztos mindenki kibírja talpon.
Lassan mondom, hogy mindenki megértése, mire árazz a piac akar még további több akár csak egyetlenegy FED kamatemelést. Nem értem. Mire? Melyik adatra? Milyen funfamentumra.? Értem én hogy szóban mindenki héja, de ez nem stimmel. És ha azt mondom hogy nem stimmel akkor nem stimmel. A makro adatok és a fiskális adatok és az adóssag pálya, kamatfizetes tömege etc... Kriminális. De hát akkor tévedek. De nem hiszem.
Oszti kifizetve, kicsit eloldalazott, most már nincs akadálya, hogy 5000 alá menjen első körben. Holnap meglehet, s utána szilveszterig lecsorgás kb 4750-es szintig. Utána, ha nem lesz Geddon, mehet fel..
Oszti kifizetve, kicsit eloldalazott, most már nincs akadálya, hogy 5000 alá menjen első körben. Holnap meglehet, s utána szilveszterig lecsorgás kb 4750-es szintig. Utána, ha nem lesz Geddon, mehet fel..
Jókor kérdezed még csak most fogok reggelizni, mert tűzoltót játszottam egész nap XD , DE ha a cukrom rendeződik, akkor írok. . "Burkina Faso opened its first state-backed gold refinery on September 28 as military leader Ibrahim Traoré accelerates a campaign to bring mining and other strategic industries under greater domestic control, a policy that has reshaped the country’s relationship with Western governments and countries. "
Mostanában sokat tévedsz... örexel. :-) A fej-váll tankönyvszerűen működött Pali minden felbeszélésre ellenére és le is tört. Ha szerencsénk van, elérte a célzónát és valóban mehet fel. De továbbra is nyugtalanító a DXY és a 10Y mozgása a régi iskola szerint.
Keeper mi van USA - Irán ügybe ma bevettem a leszarom tablettat idezojelbe téve, ahhoz is fáradt vagyok hogy elemezzem a valós torteneseket arrafelé. . Összefoglalnad, a háttér informacioiddal együtt nekem. Köszönöm
Meglátjuk. Ez speciel idáig nem jött be talán 1 hete azt írtam par hét és ennyi lesz. Ez most nem jött be. De várjunk jövő hét végéig, kb.. aztan nyikatkozzunk hogy bejott e.....
Szar van palacsintaban az igaz én már évek óta mondom. Hogy az aranynal /ezüstnel/uránal is szar van a palacsintaban?? , hát az már egy másik mese ,mert én azt nem hiszem ..... Nem tudják úgy lemanipulálni vagy margin callozni , stb hogy azt sokan hiszik.... Hogy miért ? Azt már sok oldalban leírtam
Tudod Pali, én következetesen mondom, hogy sz@r van a palacsintában. És ha épp megporcukrozzák, nem kezdek el örömködni, hogy nutella.De legyen igazad, és emelkedjen.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)