Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Bpali2 péntek, 20:07
Előzmény: #42899  Bpali2
Tradelni
Bpali2 péntek, 20:07
Most vagy megtanultok társelnöke vagy az elméletet . De az kurva nagy bukó lesz 😂
Bpali2 péntek, 20:06
Nándor megin jön a faszsággal hogy semmi nem változott . De hogyisnem.. Nagyon is sok..
Bpali2 péntek, 20:03
Előzmény: #42892  Placi82
El van döntve az irány . Meg van hol fognak újra venni a nagyok és hol a kiszálló /4540/ környéke pl .. 
Bpali2 péntek, 20:00
Előzmény: #42891  keeper
Hát azért komoly leverés ez. Japán 150-20O USD áron , mikor mennyiért kap veszi az olajat . Mi meg bohóckodunk 96 USD-n . Azért 1-2 nap alatt lassan 10%a semmire .. Hidd el én se holnapra mondom a 70-et. De ahogy a múltkor is ezt sokan újra befogják nézni . Mert a média nyomatja a faszságot 150 lesz évekig stb . Azt 2-3 hónap múlva 70 . A jó nép meg kamillázim hogy ezt meg hogy ?..Te is nyomod mint Nándor az összefüggéseket . / betanított /. Azt írod automatikusan USA körvényt adnak el … Na kérlek ez az ami nem igaz . Szoktam volt vagy féléve japán kommentelőket olvasni . A kormányukat tartják alkalmatlannak és USA bérencnem. A gyakorlat az , hogy a japánok még nem kezdték a pénzeket haza hozni. Mert a japán kormányba főleg nem bíznak . Ja hogy már nem buli a carry Trade boldog boldogtalan afro amerikainak .. Azt elhiszem de az sem vész még .Én jobban hiszek a kedvenc elemzőknek aki megmondta kerek perec spekulánsok hajtják fel a kötvény kamatokat . Le is vezette miért éri nekik meg . Bessent is közülük való , nekik üzent . Azt vagy elhiszed vagy nem . Megy a beetetés a hülyítés a generált mizéria . Sokan megeszitek . Minden manipulálva van . Röhögtem mikor anno olvastam be is írtam ide arany ezüst Btc nagyot fog menni . Még az Ff topikba is lefibozták a btc-t. Most meg 80 K…Hidd el van akik tudják mi lesz jó előre 
Placi82 péntek, 18:03
Ezüst rövid 1 hónapos bérleti kamatok most 6-7%. Messze nem 20-30%mint a régi szép időkben, akkkor lehetett keresni.😉 
Ergo 6%nem rossz éppen de nem is robbanás előtt van 
Placi82 péntek, 17:58
Előzmény: #42893  Placi82
Sorban álló =shortban álló volumen 
Placi82 péntek, 17:58
Azért gyerek, a BoJ és FED és 10 Y és 30Y Bond és DXY alapján az aranynak akkorát kellett volna esnie régi rendszere szerint hogy az valami bődületes, volt sok sorban álló is. Szóval ha felfelé indul pont ezért pukkkani fognak elfelé a shorzok és gyorsan megyunk fel. De még csak toprgasos langyos libafos van, azaz semmi. Várunk. Relax 
Placi82 péntek, 17:55
Előzmény: #42889  magnezium
BoJ döntés nekem mint mondtam többet számít mint a FED döntés. 
Azaz, várok 2 napot, és ha atmegy 4400 en, akkor következő megálló 4650. De menjen át először 4400 szint fölé 
keeper péntek, 16:54
Előzmény: #42879  Bpali2

"Olajat verik le . Mondtam én . Lesz irt pisikélés pislogás ha majd 70 USD lesz "
.
Gondolom most csinálják azt, amit még hónapokkal ezelőtt Japán esetében tárgyaltak, hogy kézzel-lábbal shortolják mindennel ami van, mert még így is jobban járnak, mintha 110-en állna (ami ugye már 150$ a piacon...) és azon kéne megvenni (ugye eza  dollárnak sem jó, mert japánban az infla fel, automatikusan amerikai kötvényeladást triggerel, emiatt lépett közbe Bessent is, már amennyire azt annak lehet nevezni...). Ettől függetlenül a jelenlegi helyzetet figyelembe véve a 70-től szvsz elbúcsúzhatunk néhány hónapra az fix (kivéve ha az űrmanók nem viszik le Trump tiszteletére, de azt is max 1-2 napig lesznek képesek tartani, mert minél jobban megyünk előre az időben annál inkább fog csökkenni a kínálat).  Egyébként 98-on áll a WTI szóval nem egy nagy "leverés".... Egyelőre még senki nem érez semmit, mert még mennek a yanbuban feltöltött tankerek a cél felé, majd 2 hét múlva, na akkor lesz pislogás....persze ha trump elvonul, akkor beszakad, akkor is ha minden lángokban áll, lehet arra vár, hogy Bibi megbukjon, bár szvsz valószínűtlen.
Nandi péntek, 15:57
Előzmény: #42889  magnezium
Nekem nem tűnik úgy, hogy örömtüzeket kellene gyújtani, épp a +/- nulla körül mocorognak a futik. (ezüst még tartja magát).
Pali, tudni fogod, ha nekik megvan a kívánt mennyiség... :-)
Már ha lesz árfelhajtás, ugye.
magnezium
magnezium péntek, 15:20
Előzmény: #42886  Placi82
akkor
innen bull a negyzeten? Mik a celarak? 
Bpali2 péntek, 14:05
Röhögök sokszor megy a süketelés ez lesz az lesz amaz lesz . Oszt kb annyi történik a nagyok egy szinten vesznek másikon eladnak . Valaki írta akkor vesz ha a mainstrebe megjelenik / —> na az az igazi lúzerség . Lökik a baromságot közben rég pozícióba álltak . Indok mindig van miért éppen arra megy .. ja csak a valóságban kicsit mások az indokok egyszerűbbek mégsem értik a legtöbben . Jó játék ez ..😉
Bpali2 péntek, 13:54
Előzmény: #42886  Placi82
Kb mindenki tudta hogy nem fog esni aki kicsit gondolkodott a mantrázás helyett .😂
Placi82 péntek, 13:50
Előzmény: #42885  Bpali2
Igen az arany nem esett...... Nincs több kérdésem ahogy mondtam tegnap 
Bpali2 péntek, 13:23
Hulla hangulat nemesfémek emelkednek , ilyenkor ez van . Ha esnének egyből tűzijáték buli sör 👀😉😂
Bpali2 péntek, 13:22
Lehet le se megy oda ahogy eddig kinéz
Placi82 péntek, 13:14
Ez fontos makro adat. Ez már mindenre is kihalt. 
Placi82 péntek, 13:13
Uraim. BoJ  30 éves csúcsra emelte a kamatot. Csak szólok... Mindenki kevonja a konzekvenciat? Hogy mit jelent ez? és mennek előre tovább az úton!. 
randomly péntek, 12:35
ötven ötvennél várakozom a MOL-ban :-)

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek