Na igen .Engem mindig Minuszólnak ami a kezdőket félreviheti erősen .. De ezeket ez nem érdekli … Őket vsak egy érdekli utálnak unalmukban. Mert nekem vannak önálló gondolataim amik szinte bárkivel szemben a fórumon, “ versenyképesek”. Szóval pénzt lehet velük keresni és kevesebbszer bukni . Jóval . Ezen emberek valószínűleg beragadva a ülnek bizonyos BÉT részvényekben. Egy részük haragszik amiatt is hogy nem kapnak chartokat Ff-től . Mert nekik az a tőzsde hogy legyen ember aki beteszi hogy Ők lekereskedjék . De használni se tudják .. Mint a múltkori rajongóm aki szerint találgatunk meg megvettük az esést . Pedig ezeket a chartokat naponta frissítik a jósaim. Látod Nándi minden követ megmozgat hogy magát nyugtassa 😂😂😂. Nem értem mit görcsöl. A tőzsde nem fog úgy menni hogy valaki mindig mindent okosan levezet magának . Kell a váratlan húzás . Plusz elfelejti hogy nekem igazából lényegtelen ma mennyi . Az húzott fel hogy Fr73 azzal kezdte 3400 lesz szeptemberben . Egyrészt kihagyta hogy 4300 fölé kellene mostanában menni másrészt nagyon sok minden történhet addig . Én is láttam bőven chartot Csak nemirogatom be arra ott van Nandi . Olyan nekem mint Neked Mr. Sommás😂👍.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)