Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
„legjobb minőség” azt jelenti: nagyon magas dúsítási technológiajjuk. 2) sok fegyver minőségű urán és hatalmas nagy készletek...... Világ legnagyobbja.... 3 Izrael már nem dusíz, hanem atbombombái vannnak. De viszont Atomsorompo egyezményt még alá se írtak. Szóval ilyen jogon ne Izraelt kellett volna bombazni, meg az Urán dusitasi időkben?? Mint most Irant?
Mi az "legjobb" urán? :) Az megvan, hogy valamiért mégis maguk dúsítottak? Egy ilyen ügylet ugyanis nemcsak az Atomsorompó-szerződés végét jelentené, hanem olyan globális eszkalációt vonna maga után, ami nem érdeke senkinek.
ASR az megvan ugye hogy világ legjobb uranja Oroszországban van.? Nekik van 60-90%ra dusitott uranja iszonyat mennyiségben Szerinted? Meg Kínának és Pakisztánnak is sőt eszak Koreanak is. Mit szopassa magát Irán, magukat, mikor pénzért is lehet venni vagy geopolitikai szivesssegert etc....
A 60% fölé dúsított urán nem játék. Az sem életbiztosítás, ha egy ország hivatalos, írott állami programmá teszi egy másik állam elpusztítását. A kettő kombinációja pedig kifejezetten ártalmas az egészségre. Indexes linket nem olvasok, jól ismerem őket.
Bocs a feszkoert, de jól ráérzek dolgokra.... Nem írom le mire szamitok.. De Bibinek szerintem elment az esze oregsegre.... Mint Trumpnak...... Nem lenne szabad bizonyos kor felett elnöki pozíciót betolteni.
https://index.hu/kulfold/2026/03/27/iran-egyesult-allamok-izrael-teheran-haboru-kozel-kelet-konfliktus-libanon-hezbollah-donald-trump/irani-atomenergia-szervezet-atomletesitmenyeket-ert-legicsapas-iran-kozepso-reszen/ Megoldják, azért az megvan hogy az Oroszoknak Kínának, Pakisztannak is van dusitott urán. Lehet az venni vagy geopolitikai szivesseg ára is lehet.. Elég rossz ócska casus belli volt ez a dusitott után indok. Mint vegyifegyverek Irakban....kamu..... Azt se találták ég amit 80 as években USA adott Szaddamnak... Merrt ffelhaszaltak Irán ellen. Szóval használjuk már a ravaszabbik eszűnket, és ne játszunk a naivat.... Ha az az atomeromu robban akkor Irán sugarfertozott lesz...... És Izrael nagyon ideges Hogy ki. akar ugrani ebből "buliból Trump", mert most odabaszott Irán a 40 éve tarsolyban lévő aduásszal. Aminek a neve Hormuzi szoros..... Szóval miért is kell lőni azt a kurva villamossági termelő lakossági atomerőművet? Oroszoknak annyi dusitott uran van hogy ők adják meg USA nak is. Mert olyan jó minőségű. Szóval?
Semmit nem oldana meg, csak saját maguknak ártanának vele. Ha le akarják
kapcsolni a villanyt Iránban, egy-két éjszaka alatt megtehetik
hagyományos eszközökkel is. Teljesen kizárható a forgatókönyv.
Itt az AI és a világ minden tudása azoknak is akik megha nem olvastak gyerekorukban vagy felnotkorukban sok könyvet, lexikális tudásuk hiányos volt. Most tényleg minden adott..... És mégis a Mad Max világ felé haladunk.... Ázsiában már (Kína kivételével), érdekes jelenetek zajlanak le. Hülye Brüsszel meg leépiti és egy sávossá teszi a beszerzési forrását gazban és olajban... Mad Max szint. Az meg már hab a tortán hogy Francia és Anglia lassan segít állítólag " atombombat" kifejleszteni Ukrajnának,??? WTF, tudod mint a flamingó rakétát. Osszeszeszeelő üzem. Nem fejlesztés Bolondok mind ..... Látom magam előtt, ahogy Ursula, Macron, és Stramer mondja fiaink hazaternek a frontrol mire a falevelek lehullanak. Ja csak 4 év telik el.... És ez nem vicc.. Szomoru
Én már nem olyan sokat , az elmúlt 3 héthez képest:D Még talán a fém pozik a legbiztatóbbak. Mi volt ez a délutáni felhúzás valaki tudja? A dax meg s&P meg a kriptó rottyra ment, érdekes.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)