Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Egyébként azt sem értem miért évvégén cece súlyozáskor vártak a csodát a BUX ban is . Vége az évnek . Magyar cégeket amúgy sem favorizálják szívesen .. Az OTP/t miszáj értékelni , de azt sem teszik eléggé..
De mi alapján? Ex has? Szerencsejáték? Honnan tudhatod előre mikor lesz stressz az egy adott napon előre az LBMA spot árban, azaz lesz erős ezüst emelkedés. És mikor nincs stressz a rendszerben, ergo a piac nyűg o állapotban van, lefelé csorgas vagy esés lesz. Vannak mutatók amit nézni kell.
Ha nem szálltál fel 40- nélfeltudtál 43-nál 50- nélkül 60- nál stb . Aki olvasott és rám hallgatott kasszírozott az ezüstön / is/ vastagon . Persze lehetett vertikalba is bohockodni pl.. 😂
Olvass vissza, ide írtam az hiszem, ha kérdésed van válaszolok becsülettel. Ha rosszul fogalmaztam vagy nem érthetően mert ez sajnos rossz szokásom:), de akkor nyugodtan kérdezz vissza.. Es válaszolok.
Ezt nem értem, ha valakit ignorálsz is, akkor is én azért le ellenorzom, hogy hasznos infót mondott e? Vosat, és mukodik_e? Hát nem őre szóltam vagy 2 hete előre szóltam mit kell nézni!!! Mikor van fizikai ezust hiány. Adott napokon... Na akkor én se potyogok feleslegesen:)
Már a 66,5-en is áthúzta az USA. Egyre rázósabb ez a pálya, de Én még tartom. Sajnos a BUX-ot nem kezdtem el leépíteni 110.000 körül ... mire felébredtem már 109.000-et is elhagytuk.
. "" Az oroszok miatt is nyomják le az árakat . "" Talán inkább fordítva. Oroszok csúcsra járatják a termelést. Kell nekik a yuan es a rupia. Persze ez nem hivatalos ugye. De hát csak a h.lye nem látja hogy ömlik az olaj. És mivel ukbfurasok nincsennek, és a kereslet se csökkent marginalisan, sőt nőtt. Ergo az oroszok öntik az Urali olajat nagy scontoval az Azsiai piacra. És az EU meg meg megveszi a feldolgozott kerozin, és dízelt és benzint. Indiabol🤣🤣🤣 Ez az igazság., csak a mainstream kusssol róla.... De azért gondolkodjunk már életszerű....
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)