Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Hát átmenekülünk másik certibe nyilván. Pont fordítva, mint amikor longnál felfelé csrélgetik. TL 32-ért már aggódom, cserélnem kellene nekem is. TL26 eddig mindig megűszta, de jól aludni TL25-el lehet. Amúgy nekem sincs jó kedvem véletlenül sem, csak nem szabad teljesen elkenődni, az rossz ötleteket szül.
Ma idióta ... Kivárom hogy KO SPTL101 és utána nyitok SPTS96-ot ... a felét kaptuk a fenntartott pénznek 220HUF meleg volt az erstenek is kiszálló . És jó ütemben MTELTL26 elad MTELTS25 vesz, na azóta emelkedik :-) Na szép :-)
Bedől álltam a tőzsdétől a munkától a tekekeladástól, a motorjavítástól .. Ma is 5 percen te hívtak munka miatt.. Olyan fáradt voltam nem tudtam a tőzsdére figyelni. Átmentem akkor nyomdába alteoba Waberer’s be és bezárt a bolt. Valahol a nevemet is lejárattam . Sok voltam magamnak is . Belementem vitákba feleslegesen .. Másnap ránéztem a tőzsdékre minden zöld . Imádom a tőzsdébe hogy egyik nap minden piros más nap minden zöld. Nem az én világom ülni azt csak nézni ki a fejemből , várni hogy egy részvény évente 5-6 napot emelkedjen ..új kezdet …
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)