Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
0,5 USD emelkedésnél van kb 0 profitom, ahogy én számolom. Legalábbis amikor vettem ahhoz képest, valamikor múlt hét elején vettem TL26 -ot. Hiába emelkedett semmit nem kerestem :)
Törölt felhasználó2025. 03. 05. 16:11
Opust nem tudom ki hogy látja, de sztem összehozza a közeljövőben a duplacsúcsot…
A legrosszabb az ha nem reagálsz semmire, tudjátok amikor a felelség azt mondja amikor kérdezel, hogy valami baj van? Á semmi. Nem kell reagálni, nem szabad annál idegesítőbb nem tud lenni! Sok emberrel dolgozom durán ki lehet így nyírni az idegeket, ha nem veszel tudomást semmiről amit mond, nem reagálsz semmire.
Hát persze. Itt járt a propaganda miniszter. (Bocs Colombo, természetesen csak viccelek!) De egyébként kb. ár felénél is mondták páran, pl. Stacs is, hogy sok lesz benne.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)