Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Szvsz ez eleve igy volt megjatszva nem véletlen mondta Trump ebból jó kis film lesz leadva :) nem külömb egyik mint a masik Trump csak egy hatalom maniás üzletember . Szvsz leszarja hogy ukrajnaba béke van vagy haboru őtet csak az a 500 mrd dollar erdekli de nem akark offolni en igy latom
és amikor a pénzügyminiszter elment hozzá Kijev-be, hogy aláírják a megállapodást, akkor meg nem volt hajlandó fogadni, mert aludt! Most elment USA-ba ugyan azért és megint nem írta alá, csak Színészkedik! Igazából nem érdekel a hülyeségük, csak azt látom, hogy nagyobb probléma manapság békét kötni, mint a habárú! Ez azért elgondolkodtató az EU-nál is!
Nem akarom védeni. De abból amit láttam nekem nem jött le, hogy nem akart megállapodni. Csak hangot adott annak, hogy Putyin milyen ember. Az amerikaiak dobták ki, mert ciki volt, hogy a sajtó előtt "vitáznak" vele, utána gyengének tűntek volna a nép szemében... Így most Trump a faszagyerek, aki kivág bárkit, aki nem a szájíze szerint beszél. Én láttam Macronnal is hogy beszélt, legszívesebben leköptem volna Macron helyébe. Macron is "megvédte" amúgy magát, csodálom hogy őt nem dobta ki.
Azt ne feledd el, hogy ez egy diplomáciai találkozó volt, ahol előre le volt tisztázva és elfogadva minden! Elfogadta és azért ment oda, hogy aláírjon, nem reklamálni! Ezek le voltak zongorázva és akkor jöhetett a találkozó, ha mindkét fél elfogadta! Ezért is volt nyilvános! Erre fel Zelenszkij felrúgta és sérelmeit kezdete sorolni stb! Ennyire megbízható..., de ezt a részét ismertük..
Törok Gábor azt írta, hogy meg kell nézni az egész beszélgetést, és akkor más lesz a kép. Nem tudom, én nem bírtam megnézni, annyira ledöbbentem pénteken, mint még soha a politikától. Della- Surányi beszélgetésbe érdemes belehallgatni. 36.perctől - nem hosszú. Trump-USA a téma https://www.youtube.com/watch?v=Nd5_v3eEi9w&ab_channel=24.hu
Én se rajongtam érte, sosem. És nekem is fura volt hogy sose vesz fel öltönyt. De megnéztem az ovális irodás jelenetet, kb egy 10 perces videót láttam, és ahogy Trump meg az alelnök neki támadt, mikor éppen azt próbálja magyarázni, hogy putyinnal vigyázni kell mert mindent megszeg és semmit se tart be, az gusztustalan volt! Ahogy rögtön leugatták hogy fogja be, inkább köszönje meg hogy segítenek neki és miért nem hálás?! Az a segítség hogy elveszik a nyersanyagot meg a ritka földfémeket igazából? Cserébe adnak fegyvert oké, dehát azért álljunk már meg. Az öltönyös kérdező meg... Rohadék genyó módon bekérdezett. Amcsik olyan magas lovon ülnek mint az állat.
nem vagyok z-fan, nekem is böki a szemem néha, hogy mindenhova taktikai cuccot vesz fel (pedig azt én is szeretem), de azért ez sokmindent elmond az amerikai szinvonalrol.. leginkább az, hogy ezt teljesen őszintén is kérdezi és látszik a szemében, hogy nem érti.. amúgy a másik oldal is érthető, hiszen sokan emiatt sem veszik komolyan.. csakhát az imidzsbe most már nem fér bele az öltöny..
Ez pedig Vakmajom: természetesen összeomlott a "Trump meme coin", amit a szőke cár, aki nem emlékszik, azért bocsátott ki, hogy az elnökségén fellelkesült idióta rajongóit kifossza, 12 mrd dollár "érték" jött létre a semmiből, aztán elpárolgott majdnem mind, a bennfentesek meg szépen ráönthették a felpumpált semmi értékű semmit a hülye hívők fejére, csak esésben lehet sok szart eladni, mert a bolti akciókon nevelődött laikusok azt hiszik, hogy ami le van árazva és volt sokkal drágább, az olcsó. Ezért kell előtte minél magasabbra felhúzni az árát, hogy lefelé adva legyen meg az olcsóság optikája, csak esésben lehet sokat eladni, mert akkor éred el az "akciós" vevőket, akik úgy jönnek a leárazásra, mint húsra a légy. A semmit nem érő valami sosem olcsó, se 30%, se 50%, se 90%, se 99% leértékelésben. Pump and dump, ősrégi klasszikus módszer a balekok kopasztására, nagy múltja és irodalma van, roppant szórakoztató történetekkel, más kérdés, hogy a modern időkben ezt a praktikát a törvény szigorúan tiltotta, és joggal, egészen mostanáig. Ezek az ún. mém coinok mind kizárólag erről szólnak, hogy a szocmédián egymást kergebirkaként vadító "get rich quick" hülyéktől el kell venni a pénzt, ha a felügyelet nem is bünteti az efféle becsapások kiagyalóit, a bekajálói a hülyeségért elnyerik a büntetésüket, ez az evolúció egy formája, meg kell tanulni, hogy nem lehet gyorsan meggazdagodni a semmin, viszont gyorsan el lehet szegényedni.https://www.axios.com/2025/02/27/trump-meme-coin-pump
https://www.facebook.com/share/v/1A81ozr2Bv/ Ezt nézzétek meg. Szegény zelenszkij :(( Sok amerikai f@sz között. Háború van az országban, és ezeknek meg az a bajuk, hogy nem öltönybe vigyorog. EU-nak kéne lépni, az amcsik meg pöffeszkedjenek csak az óceán túloldalán. De gyenge ez az európa istenem :( Nekem nagyon fáj hogy ennyire lezüllesztettük magunkat.
Erről már korábban is beszéltünk. farkasfu is sokat szívott azzal, hogy a futures chart rendre “pontatlan”, vagy változik néhány nap elteltével a korábbi… Ezért nézzük a XAG/USD-t. Az megbízhatóbb.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)