Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Tegnap BUX-ból realizáltam és tettem át ezüstbe. Ma meg zártam egy jó adag ezüstöt, amit puskaporként használok. Mivel, Trump bármikor, bármire képes..... De ha még esne egy picit a BUX most ott vásárolnék. . Jó hasznom lett ma. Ami bosszant az a Richter. Tartom ezt a szar TL44-et kb 10000 darabban de fent van az átlagom, mert több részletben vettem és brutálisan leesett az ára. Nem tervezek mostanában ilyen TL 44 árverést, de amit eladtam az már mind pluszban van. (veszteséggel is jobb volt eladni) Engem az bosszant, hogy a Richter nem tud úgy igazán megindulni a célárak felé. Bezzeg már a Zwack is veri emelkedésben.... :)
Örülök LOL gazda visszatértének! Minimális darabszámú ezüstöt adtam el és vettem az esésben , kisebb pozival nyomoluk. A tavaly év végi mohóságra ráfizettem. 1000 db körül tervezek tartani adni-venni , ezt legalább lehet , nem úgy mint a Ricsit. Nem tetszik hogy nem tudok vele realizálgatni. Tegnap simán eladtam volna ma meg vettem volna egy jó adagot...
1 , Végtelenül kedves a nick neved! -lehet egy ilyen személyre haragudni?! 2 , Ha tudnánk mi lesz holnap, akkor szerintem sokkolóan, de máshol konzultálnánk 3 , Mivel tudomásom szerint senki sem látja a jövőt, így a kockázatkezelés fontos! . Soha nem lesz jövőbelátó TA elemzés ebben az iparban! Bár, mivel ismerem az SPC (statisztikai gyártásközi folyamatellenőrzést) így tudom van olyan TA ami pontos lehet. pl. Látom a méretek elcsúszást, ami előre vetíti a szerszám felújítását. De a tőzsdén ez nem működik!
Jön a tavasz! A gáz nagyon szezonális. Nyáron felfuthat a kereslet, igen érdekes módon. Oka: gázégőket bekapcsolják az erőművekben mert kell a villany a klímákhoz.
Ezüstbe ma sokat adtam el. Tl31 300db TL26 5000db . Nem szabad megvenni az új ezüst papírokat! Nagyon volatilitis és Trump..... Nem járhatunk úgy mint tavaly, hogy KO-ra viszik!
Ricsim már van! Úgy döntöttem igyekszem 2-3 jó beszállási pontot elkapni egy évben. Nem szeretnék napizni. Ezüst persze más tészta, ott azért valószínűleg gyakoribb lesz a pozi felvétel / realizálás, de ott sem tervezek napi szinten adni - venni. Azt hiszem ezt rontottam el tavaly. Igyekszem hosszabb trendeket elkapni majd! :)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)