Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Valiz! Ne rövid távon nézd! :) 1-2 nap, vagy néhány hét és szép plusz lesz rajta. Mondom ezt azért is, mert 1-2 héten belül tervezek egy kisebb összeget befektetni, így tutira hamarosan megszalad! :D :D
Kedves Mindenki! Azt hiszem a kommunikáció visszatért a normál mederbe itt nálunk. Az elmúlt heteket visszaolvastam, bevallom nem mindenhol tudtam teljes mértékben kinyomozni, hogy pontosan mi a feszkó kiváltó oka. A meglátásom: Azt észrevettem, hogy az alap feszültséget BPali sokszor személyeskedő stílusa váltotta ki, viszont erre többen ugyanúgy személyeskedve válaszoltatok. Nekiállhatok itt egyesével pihenőket és kitiltásokat osztogatni, de szerintem az nem vezetne jóra. Még mindig hiszek bennetek, a csoport erejében és abban, hogy egy-egy hevesebb vita után lehet ezt kulturáltan kezelni. Egyelőre újra normális diskurzus figyelhető meg a topikban. Amíg ez így marad nem tervezek senkit szankcionálni. Viszont itt és most figyelmeztetésképp leszögezném, hogy a következő személyeskedő / sértegető kommentelő 1 hét pihenőt kap. Amennyiben ez idő alatt nem sikerül lehiggadni / változtatni jön az 1 hónap, majd a végleges kitiltás. Természetesen ez igaz arra is, ha a másik munkáját kritizálja valaki. Az rendben van, ha nem értesz egyet valamivel, de akkor érveld meg szakmai alapon. "Vitázz" kultúráltan! Amennyiben valaki chartot vagy szöveges elemzést tesz közzé, az első szó ami jusson eszedbe, az a "köszönöm"! Utána lehet tiszteletteljes diskurzust folytatni a dologról, ha nem értesz valamivel egyet! ;) Kérlek maradjunk tárgyilagosak, mellőzzük a személyeskedést. Pacsi
ezért gyakran felveti, hogy mi lenne, ha minden maradna a mostani helyzetben, csak ne lakjunk egy helyen :-)
de én akkor is ŐT imádom már 30 éve :-)
na jó ez most már a "szennyes" kiteregetése - remélem nem olvassa, mert még a "teregetés" miatt is kikapok - bár a fiam szokta, de Ő úgyis mindent tud és lát :-)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)