Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Drága de ha mozog napi 400HUF, az már jó lehet ... és az MTEL is jó. Bent kell állni árjegyző előtt vételen valaki csak ad ... sajnos az árjegyző árrése mikor megy a bolt nagyot széthúzódzkodik. a múlt héten volt hogy 40HUF volt a spead ... annyi azért ritkán mozog az MTEL naponta, Az OTP-nél is 40 spread de az legalább mozog 300-500-at ma meg 1.000 felett ...
Mert az OTP-nél nem ? Ma is 90, 93, 94-ben üzemeltem ... másból nem tudtam venni ... a nagyobbak 7db teli van az annyiszor 100.000 áll benne hitelbe 9,65% kamattal.
Hát akkor marad az ezüst ... Én nem bízom már semmiben. Az OTP drága, a Ricsi állandóan megszivat, a MOLt utálom, a tkom csak esik ha veszek belőle. Vannak a kis szarosok, DH, nyomda, app, akko, Opus, no meg a Wizz, azt hiszem ezekkel volt dolgom az elmúlt években. A többit még ennyire se ismerem mint ezeket.
Mondhatok erre valamit? Gyanús, hogy igen. Olyan cégekbe fektetni, amik óriási %-ban függenek a rendszertől, nagyon rizikós. a méret még inkább- lásd ricsi is csak játékszer. A bűz akkora, hogy hiába fogom be az orrom, a csontjaimig hatol. Viszont így legalább vissza tudnék kicsit szerezni a saját pénzemből :-) na de meddig? csak amíg hagynak kapirgálni ezen a szemétdombon. mert ez az, ne tagadjuk. így az is előfordulhat, hogy csak hízlalnak még vágás előtt. akkor viszont ez már 2:0 nem véletlen a veszekedés, ami a magyar kispapíros topikok közt megy egy kis forgalomért.
Nem! Mikor elkezdem árupiacozni kb 8-10 éve én is ezt hittem, hogy valamiért 15 óra körül borul a piac. Azóta az árupiacot szűkebbre vontam. Arra amihez igazából értek mert kohóipai vagyok. Így a nemesfémre redukáltam tudásom. Ennek itt semmi kultúrája nem volt! LOL megalapította ezt a topicot én meg azóta élvezem:) De volt pár topikos akit elláttam már tanáccsal. Aztán volt pártopikos aki tudta tanácsom és ellent ment.... Az időpont! (délután) Igen fontos, de tudni kell miért! Milyen adatokat várunk mikor és mi lehet a hatása. . Hi-hi kb. sok-sok éve én is felfigyeltem erre, hogy olyan 14 óra körül borul a világ, főleg az árupiac. Nem tudtam miért! Ó de ez nagyon régen volt! Orrom előtt volt a megoldás de sokáig nem vettem észre. Az pedig az, hogy az árupiac USD elszámolású! Amikor megnyit USA ami meghatározza a dollárt akkor dől el minden. . Képzeld nekem míg ezt kiismertem évek és pénzem ment el. De már ismerem, ha nincs egy Trump:) . Az ezüst....... erre már legjobb ha nem is mondok semmit. Ez a legnagyobb szakértelmet igénylő eszköz!
Ha ezüst. Ma megtanultam, hogy 15:00 előtt ki kell venni a stoppokat ... nyit Amerika vagy nem tudom miért de szinte mindig ekkor stoppolódok ki . :-) Ma aranyból is vittek el ... nem tudtam figyelni az OTP-ben vitézkedtem ... https://invst.ly/18tbb7https://invst.ly/18tbcf
Én meg az appnak , már azért látható mennyiségem van ... Tudom nem százezer db dehát ennyire futja, ha lesz még esés veszek. De a Richternél rendbe kell jönni a dolgoknak előtte!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)