Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Tanulj! Vazze! Az elmélet és a kereskedési gyakorlat teljesen különböző! Úgy néz ki már nem sokáig fogok itt Írogatni így tanulj és figyelj! Ne járj pórul. :)
Az Én boldogságom se végtelen ... szabadultam az OTP-től már 24.150-nél kezdtem, 24600, 24.800 átlag 24.550 a záró előtti 24.900-hez képest bosszant ... és kaptam helyette MTEL-t most meg az van sok :-) a EURHUFTL-ről meg beszélni se akarok. :-)
Folyamatosan emeltem csusztattam stopon. Mondom ha 1840 alá esik akkor esik még lejebb is. Én csak arany szektort nyomom. Ezüstot elkerulom Az duplikalt hatás. Jó ha egyre figyelek. Ezüst egyszerre kincskepzo, és ipari fém. Ellentétes hatás. Recesszio vagy pánik esetén. Kincskepzo hatás miatt "fel". De recesszio viziok, félelmek miatt meg "le" hatás van. Ergo skippelem az ezüstöt.
Viszont sokan elfelejtik már , hogy az OTP simán eljátszotta egyik nap + 1000 , másnap -800 ..Nem volt az olyan rég .. igaz napi 20 Mrd -os forgalmakkal mint ma ..👀
Hó-hó! Lassan a testtel! Nagyon fontos volt ma látni az OTP rekord száguldását! 1 láttad a BÉT is képes ilyenre 2 láttad erre tuti korrekció jön 3 láttad a Richter mennyire alulértékelt és bizony már bajban van, de ezen lehet még segíteni 4 láttad írásaimat:) 5 végre lecserélheted a rózsaszín baba avatart egy tapasztaltabb kinézetűre, mert az vagy!
Placi82 erre mit mondhatnék?! Ma is leírtam mik a nemesfém kereskedés alap szabályai. De X2029J is leírta. Azt gondolom, hogy mi szűkítve a befektetők halmazát, hárman eléggé hasonló elveket vallunk. . Nemesfém = tartás = tudod!:) . De figyelem! A jól gondolkodó nem biztos, hogy jól is tud kereskedni! Ami visszafelé is igaz! . Ha nemesfémmel főleg ezüsttel kereskedsz, amit tudjátok én viperának hívok, kis pozíció mérettel kell elkezdeni , csak ezzel tudjátok kivédeni az ezüst hirtelen támadó volatilitását! Ez egy olyan kígyó, ami lesből tud támadni és nagyot ugrani! Erre fel kell készülni! . Tudni kell tartani az átmeneti veszteségeket is! - No de ugye a vipera gyors, így emelkedni is gyorsan tud! Itt nem kell félni Richter féle beragadástól. .. Aranyon veszteséget manapság elérni külön művészet! -ezt nem is kommentálnám.
Sokkal jobb lett volna, ha ma gép elé sem ülök. Jelentős profitot csináltam volna csupán a távolmaradásommal, és Otilia parádézását sem kellene látnom. Bux certimet és Wizz rv-ket is elvesztegettem ma sajnos olcsón, sőt, ezüst sem csillog túl fényesen.
Igazad van a 4ig méltatlanul nem követte a Telekomot. Szerintem ennek két oka van. 1, nincs certifikátja ami mögött azért van részvény mozgás 2, A Telekom anyacége Németországban, Ausztriában is emelkedett. . Jó a 4iG, de ahogy írtad diverzifikálásnak. De ugye én mindig tévedek, így amit írok ne vedd tuti tanácsnak! :)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)