Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Engem az arany aggaszt forint ellen: https://kephost.net/p/MTcwNzY4MA.png Téblábol és nem akar kitörni. Visszaesés is lehet belőle, de abban nem hiszek. Ha mégis, akkor megoldódik a PMÁP sorsa, arany lesz belőle.
hú le ám 10150, most látom, nem voltam arra ma még :)) Az a tegnapi zászló számításból adódik. Persze sacc/kb.. volt és ezért kérdeztem , hogy él a shortod..! Jó lett volna... hmm Ez van amikor törik a támasz, egyből beleadnak! Lassan le kell tisztítani a chartot naposon és megnézni, hol lehet az alja, vagy elég volt ennyi..:)
Én már ezt is számításba veszem mikor poziba lépek . Ha veszik a certit- növeli az árrést . Ha esni kezd előzzör csak a visszavétele árat viszi lejjebb ..Tehát ha mondjuk 400 pontot akarsz Ricsi certibe fogni , úgy számolj 550-600 pontot kell emelkedjen..👀
Törölt felhasználó2025. 01. 30. 14:07
Ok! Afrika levágott a kamatból! Ezzel serkenti az arany felhalmozást.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)