https://www.federalreserve.gov/newsevents/speech/waller20241014a.htm
.
Tegnapi Waller beszéd ami megmozgatta a pénz piacokat.
Lényege, hogy óvatosnak kell lenniük a kamatvágással.
Az adatokat figyelik, látható némi infláció növekedés.
Az októberi munkaerőpiaci adatokkal is óvatosak, mert a Boeing sztrájk ( én jegyzem meg a kikötői sztrájkok) és a hurrikánok miatt meglepő adat is érkezhet.
Szó- szó az októberi adatok torzak lehetnek.
- így hogyan lehet adatvezérelt a jegybanki döntés? Én e mögött inkább az elnökválasztást vélem. A jegybank próbál közös nevezőt találni a két elnökjelölt gazdaságpolitikája között.
USA r.v. piacot nem hatotta meg se ez, se a technológia átadási korlátozás. Tegnap idén 46. alkalommal döntött csúcsot az s&p 500.
.
Tegnapi Waller beszéd ami megmozgatta a pénz piacokat.
Lényege, hogy óvatosnak kell lenniük a kamatvágással.
Az adatokat figyelik, látható némi infláció növekedés.
Az októberi munkaerőpiaci adatokkal is óvatosak, mert a Boeing sztrájk ( én jegyzem meg a kikötői sztrájkok) és a hurrikánok miatt meglepő adat is érkezhet.
Szó- szó az októberi adatok torzak lehetnek.
- így hogyan lehet adatvezérelt a jegybanki döntés? Én e mögött inkább az elnökválasztást vélem. A jegybank próbál közös nevezőt találni a két elnökjelölt gazdaságpolitikája között.
USA r.v. piacot nem hatotta meg se ez, se a technológia átadási korlátozás. Tegnap idén 46. alkalommal döntött csúcsot az s&p 500.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)