Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
jaj... az olyan 540 ft körüli TL26-ot jelent. Lehűtök egy sört... Ha ugye biztos lenne ebben az ember, és kötélből lennének az idegei, akkor eladna mindent, és ott visszavenné.
nagyjából, túl rövid az emelkedő trend, hogy pontosabban lehessen meghatározni, mert simán alá is szúrhat, mint ahogy felfelé is tette! 28.3 körül van a 61.8% os csökkenés, támasz! Sokat persze nem tud fogni rajt, legfeljebb azért, mert az rsi a csati alján lesz! A kanócokkal kiütik a certit, vagy stopot! Veszélyes most..:)
73,5 USD -a Brent 79 -nél már a certis játszó pénzem dupláznám ezzel az egy pozícióval, amit tegnap nyitottam, de vannak várakozások 85 USD feletti árakra is. :). De egyenlőre nagy az ellenszél, de ha meg tudna indulni rendesen a shortosok adakoznának egy kicsit az árfolyamba :)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)