Mondtam h fosok a jelentéstől... :D Basszus! Jelentés előtt jelentettek h baj van! Okéé köszi Géppuskaman! :D Akkor most bentről nézem (nézzük? Tisztelt Puma Harcosok) a vérengzést! Nincs free euróm most h hígítsak de ha beverik 18 alá és addig összegereblyézek szotyipénzt... v 14 et is megnézzük???? ...Hmmmmm..............
Igen, de minek, vagy kinek? Valaki komoly pénzzel még benne van? Jön valami hír a tengerentúlról aztán szakad megint. Fagyipénzzel persze lehet játszani unalom ellen.
Persze! Te már csak tudod, hogy mikor mire szabad ránézni. Sokat kamuzol szerintem! Ha visszanézzük és igaz lenne amiket írtál korábban, akkor Renaultból 40 körül jól bevásároltál. Most meg kiderül, hogy a nagy esést követően vásároltál be. Te a nagy esés előtt görcsöltél itt naponta, hogy 40 fölött zárjon. A nagy eséskor pedig szót sem ejtettél róla. Most pedig irkálod itt, hogy akkor vásároltál be. Nem akarlak bántani, de számomra hiteltelen vagy!
A Renault sajnos fekete holló az autós papírok örületében... De, legalább, én már a nagy esést követően vettem meg a nagy részét ! A Renaultra csak egy év múlva szabad ránézni !!!
-ha jövő pénteken 47.20 felett zár -amire van esély, ha holnap 43.45 felett zár -53.26 az 50 heti mozgóátlag, ha ki akarsz szállni, ott megteheted, én tartom egyelőre
Eurós részvények vitasarok