Neked ez a “kibaszás”a beakadásod😂Miért basznák ki?Elég sokba került nekik ez a tőzsdére lépés.Azért a Set meg az Ott1 más kávéház volt.Az tény,hogy ezek is gyökerek,de ha követted a szeptember elejei meghúzást,akkor láthattad,hogy bőven 460feletti átlagárral csinálták meg az 560-as rallyt,és szándékosan nem vitték át az 560-as szinten. 100 milliós pakkokat vett a vezetőség bőven 400felett,sőt az apportokat is 400 felett hozták be.Amikor vér folyik akkor kell vásárolni.Rádobtak szaros 5k-t ma is,erre Ákos ledadogott😂Szaros 1.4m ft!!! Ők is pénzt akarnak keresni,szóval lesz itt még felmenetel. Szeptemberben ki kellett volna vágni az egészet 500felett,de sajnos csak 6-7kt dobtam rá.
Hát hallod vettem én a napokban 310-320 között , hígítani a bőven 1000 feletti ragadásom 😃 De a faxom sem gondolta hogy így leverik 300 alá. Nem kenyérre kell, ráérek ülni ebben is, de azért mégis basszák meg!!! Mondjuk nem sok van 3600 darab kb. 600-as átlaggal Én már itt nem merek tovább hígítani, nagyon tartok tőle hogy kibasszák mint macskát szarni ezt a papírt is a tőzsdéről!!??
Nekem meg az a gyanús, mikor 2 hete még büszkén veszed 320 felett, aztán hirtelen csendben megvilágosodsz, eladod kis bukóban és beállsz 282re venni, ahol rögtön meg is kapod... Honnan tudtad meg ilyen hirtelen, hogy szakadni fog és inkább 15%-kal lentebb érdemes beállni vételre, mikor két hete még a 320 feletti vétellel büszkélkedtél? 🤔🤔🤔
Imádkozz,hogy ne így legyen,mert az isten se mossa le rólad,hogy a cég lebeszélő embere vagy.Te mindent megmondasz előre,de soha nem csinálsz semmit‼️😂 250-560-282-? Gyanús vagy te nekem…😉
A másik szarban az őrmesterben még kötés sem volt ma, így legalább nem tud esni!! Itt is az lenne a legnagyobb pozitívum hogy nem volna kötés már ebben az évben, aztán nem esne 250 alá!!!
Folyik az értékteremtés... Na de mire emelkedne? Ha nem csinálnak semmit. Ja de, vettek valami sajtszeletelő gépet. 😂😂 Most ezek az 5k-s hajigálások gyorsították be az esést, mivel vevő nem nagyon jelentkezik a 💩papírra. Nem lennék meglepve azon sem, ha jönne hamarosan a jelentés, hogy a nagytulaj jelentési szintet lépett lefelé részvény értékesítés miatt. 💩📉🤡
Veled ellentétben nem ülök és nézem az esést. 310–320 között repült, kicsi bukóban. A 282-es öntésben viszont benne voltam, de nem kaptam meg mindet. 😉 Szépen visszahozták megint a 360 napos átlagárat. Én sem gondoltam,hogy megint lehozzák ide(igazi gec@ munka),ebben igazad van.
282-n kelt el több, mint 3k, vajon megdől még idén a 250es negatív rekord? Kicsit korai volt az a 320 feletti bevásárlás a nagy tőzsdegurutól... Akciós a budipapír, töretlen az értékteremtés 💩📉🤡 Vajon napok óta az 5k-s pakkokat ki hajigálja??? 🤔
Dettó ugyanúgy mint az a szaros delta!! (Bár most talán elkezd emelkedni) Ott is amíg az üres csődös est média volt, többszöröse volt az áfolyam, mint ezekkel a senkiházi, impotens deltás vezetőkkel!!! Ennél a szaros amixánál lassan elesik a 300 forint is!!! Mit művelnek ezek, dolgoznak valamit egyáltalán, hogy ez is egy újabb tolvaj ,lehúzós banda!!??
Maradjunk annyiban h amikor EHEP néven futott üresen, mindenféle terv nélkül, akkor 4x ennyit ért. De hál’ Istennek, azóta lett felelős tulaj, lett benne vízió, lett benne tartalom és elindulhatott végre egyenesen felfelé! Jjja nem….
Azt írtam az hogy adtam el belőle, amit lehetett alacsony áron jegyezni anno, abból ki lehetett szállni. De látom továbbra is terelsz, mert nem az számít, hogy én mit mikor adok el, az az én dolgom. De te nyomod itt a feldumát, beszólsz, mikor emelkedésben szólok, hogy ez vissza fog szakadni. Erre mondj már valamit, hogy miért dumálod fel? Aztán miért állsz bele abba, akinek igaza volt, és lebuktat téged, hogy hazudozol?
Ezt is elmondtam ezerszer, már kicsit unalmas szerintem. Még az EHEP időkből ragadtam benne, jóval magasabb beker áron... De neked nem mindegy amúgy, hogy én honnan vagyok benne, mit kereskedek le? Amit írtam bejött vagy nem? Miért bánt, hogy leírom amit gondolok, pláne ha aztán igaz is lesz? Téged az zavar, hogy rontom az üzletedet, hogy egy kis felrántásban rásózd valakire.
Ismét felteszem a kérdést:ha igy làtod,miért nem adtad el?530-nál is megmondtad.A tények makacs dolgok😉 Én ma vettem 322-324-en.Ezek szerint a rinya jobban fizet,vagy jobban fizetnek érte?🤣 Beszéljenek inkàbb a számok:300-560 Miért nem kereskedted le?
Amixa Kisemmizettek és Földönfutók Nyrt.