Igen csak én abban reménykedtem, hogy pl a kemping egy kisebb ráfordítással viszonylag hamarabb beindítható lenne és már idén kinyit, de ahogy az időjárás kinéz mostantól ez sem valószínű... De az h már keresnek embert talán arra enged következtetni, hogy a fürdő megkapta az engedélyt vagy meg fogja kapni a mi jó hír. Mivel van belső medence azért még bízok egy idei nyitásban pl dec eleje és akkor a karácsonyi időszakban lehetne fürdeni és már termelhetne valamit...
"fürdő mellett fekvő, közel 50 000 négyzetméteres terület óriási növekedési potenciált jelent a tőzsdei társaság számára.Építési telkek: A területet a tervek szerint mintegy 40 kisebb és 2 nagyobb építési telekre osztják fel.Közművesítés és értékesítés: A telkeket teljes körűen közművesítik, majd ezek egy részét önálló építési telekként, más részét pedig előre tervezett prémium üdülőházakkal, apartmanokkal együtt fogják értékesíteni a magánbefektetőknek és pihenni vágyóknak."
csak bemásoltam amit kitettek, ennyi történt! eddig sem volt ezután se lesz ilyen papírom! ez a csapat már a futurból közismert nem csinálnak semmit csak a kisrészvényesek pénzére gyúrnak!
Nagyon sok penz egy furdó fenntartása....tobb is elég gyér forgalmu felénk, ...más uzleti model kellene...van mellette egy tó....a horgászok szeretnek koltekezni...ha van mit kifogni...
MULTIHOME Nyrt.