Topiknyitó: lea39 2021. 01. 25. 09:52

Akko fórum  

Moderált topic
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka ma, 18:34
Előzmény: #22321  Toka
Toka ma, 17:59
Előzmény: #22320  tmike
B+n -t kipockolik...a korházi klimáknál most már feljott a nevuk...egy  bizonyos ertelemben..
tmike ma, 17:44
Előzmény: #22319  Toka
Ez a Tisztítótűz számomra is tetszetős, bár nem látom egyelőre milyen pozitív hozadéka lehet a Szárnyasra,de lehet ez csak az én tudatlanságomból fakad. Tán ide fog menekülni a Ner tőke? Betyárok ezek is mind amazok. De kívánok nagy emelkedést itt hogy a Szárnyas (ahogy elnevezte) nevéhez méltóan viselkedjen.
Toka ma, 16:52
Előzmény: #22317  tmike
Kezdő elegendő Tmike Úr.Köszönöm.Veres Urat még nem emlitette Miniszterelnök Úr.Majd nézzen utánna kiket említett.Hamarosan indul a Tisztitótűz, nagyon várom már.
_kt_ ma, 16:47
Előzmény: #22313  orbitalis
Nem így kell számolni az egy részvényre eső saját tőkét. A D sorozat négyszeres névértékkel rendelkezik és 4 darab C sorozatúvá lehet konvertálni, tehát az egy C részvényre eső saját tőke: 20260 milliárd forint / 66 millió részvény = 307 forint / részvény.
tmike ma, 16:28
Előzmény: #22316  Toka
A kezdő vagy mindegyik?
Toka ma, 16:11
Előzmény: #22314  tmike
Szárnyas az nagybetű!Köszönöm.
orbitalis ma, 13:29
Előzmény: #22314  tmike
nap végén a 2-5 éves hozam lesz a mérvadó.
most minden "okos", hogy all-in az otp kellett VOLNA tolni.
nekem anno masterplast 660->2400 és 4ig 730->2800 hozott erős hozamot, miközben ugyanez volt a mondás, hogy "csak áll benne a pénzed". De ugyanezt futom be pl. usa piacon az MBX-szel.
szóval nyugtával dícsérjük a napot.
sehol nem hangzott amúgy el, hogy all-in ide kellene tenni minden pénzt.
tmike ma, 11:05
Előzmény: #22313  orbitalis
Ilyen, vagy még ennél is jobb számok vannak más felé is. (inkább le sem írom hol). Akvik ,csodálatos jövőkép, (amit a fórumozók próbálnak összerakni) ,  a jelentésekben az átértékelések amire sok mindent rá lehet fogni és hatalmas forgalom a papírban..Ami ott nincs: transzparencia ,részvényesi értékteremtés (osztalék). Lehet én vagyok elfogult,de én látok több olyan tényezőt ami eléggé hasonló ehhez a szárnyashoz. Nem kívánok rosszat itt senkinek,mert egyszer lehet jó lesz. A kérdés az mikor ,és hogy addig más helyen az itt parkolt pénzek mennyit hozhattak volna . 
orbitalis ma, 10:38
Előzmény: #22311  Toka
20mrd Ft saját tőke / 46,000,000 részvény = kb. 430 Ft / részvény
orbitalis ma, 10:33
Előzmény: #22310  Manufacere
szerintem picit más a helyzet mint a Awallisnál.
ott látványosan osztogatja a management a bónuszokat az év végi eredmények után egymásnak, miközben az osztalékfizetés álmát évről évre új határidőkkel tolják tovább, mondván, hogy növekedési pályán vannak.
a neon belül ilyen információ nincs senkinél, hogy a management saját magának tenne el profitot, az AKKO-ban pedig nincs is staff aki megtehetné.
itt most a story szerintem a neo-construct.
ha végre nem "csak" üzemeltetést visz a neo, hanem kivizelezést is a saját projektjein, az egy teljesen új bevételi láb.
én leginkább most erre koncentrálnék figyelemmel, mert ez határozza meg, hogy mekkora lesz a kitörés.
forgalom nélkül zolik pakolgatják lefelé, erre nem is koncentrálnék egy percre sem.
Astrasun nagyon hasonlóan döglött papír, aztán idén 21Ft osztalékot fizet, ami 8-10% jelen árfolyamán.
itt is megjelenhet egy majd egy ilyen állapot, akkor meg lehet kapkodás is.
Toka péntek, 21:36
Előzmény: #22310  Manufacere
Hát..  ha a konyv szerint vmi nem er annyit mint amennyiért a piacon eladható az atértékelés alá kerül, főleg ha eladásra van kijelolve.Amugy a Wallis liberty fohadiszallasa után a neo végzi jelelenleg a szalonok design atalakitasat is-de hogy ez milyen utemezésu az passz.Talán Zoli mint nagy autospapir tulaj tobbet tud a témáról.
Manufacere péntek, 21:08
Előzmény: #22309  Toka
Szerintem arra gondolt, hogy hiába egyre jobbak évről-évre az eredmények. Az utolsó 2 jelentésben mégis úgy alakították, hogy minimálisnak tűnjön a bevétel. Kb mint a wallisnál. 🙂 
Mondjuk én is kíváncsi leszek, hogy a következő jelentésbe mire fognak megint valamit leírni...
Toka péntek, 18:49
Előzmény: #22308  zepi
Hol lopják ki a haszont?Ilyet nem látni a mérlegben.Mutassa meg kérem Zepike.
zepi
zepi péntek, 17:30
Előzmény: #22306  Toka
Semmi baj a bevétellel, az szépen gyarapodik, de a jövedelem nem a részvényeseknek jut.Szépen csengő szavak , kiváló csomagolás és kilopott haszon. Ez a gondom Toka úr.
Toka péntek, 17:10
Előzmény: #22306  Toka
Ez volt a tavalyi kozlemény.Az idei még nincs kint.
Toka péntek, 17:08
Örömmel osztjuk meg, hogy a Scope Ratings GmbH felülvizsgálatának eredményeként megerősítette a WINGHOLDING Zrt. kibocsátói B+ hitelminősítését, valamint a Kibocsátó elsőrendű, nem alárendelt, nem biztosított kötvényeire vonatkozó B+ besorolást.A hitelminősítés a WING eredményeit tükrözi:
  • A diverzifikált fejlesztési projektek sikeres megvalósítása Németországban, Lengyelországban és Magyarországon,
  • Javuló eredménykilátások és a jövőbeli pénzáramlások erős kiszámíthatósága az intenzív előértékesítési és előbérleti aktivitásnak köszönhetően
  • Erős tranzakciós aktivitás, melyet a mindhárom piacon (Németország, Lengyelország, Magyarország) végrehajtott, összesen több mint 300 millió euró értékű sikeres ingatlan értékesítés bizonyít,
  • Stabilan működő befektetési portfólió, amely elsősorban Budapestre koncentrálódik (a teljes bérbeadható terület 64%-a a magyar fővárosban található), és folyamatos bevételt termel, 90%-ot meghaladó kihasználtság és 5,2 éves átlagos hátralévő bérleti futamidő (WAULT) mellett,
  • Stabil tőkepiaci jelenlét, sikeres tranzakciók Magyarországon és Lengyelországban 2025 első félévében,
  • Következetes tőkemenedzsment és tudatos fejlesztési stratégia, 2024 végére elért 3,4 milliárd eurós eszközállománnyal.
 A minősítés emellett elismeri a WING meghatározó szerepét a közép-európai ingatlanpiacon, ahol a vállalat széles körű kereskedelmi és lakóingatlan-portfólióval rendelkezik.
Toka péntek, 15:57
Előzmény: #22304  Toka
Ne minuszoljon....azt se tudja ez mit jelent...
Toka péntek, 15:31
Toka péntek, 12:56
Előzmény: #22300  Toka
Ne minuszoljon!A green elso uteme pontosan 299db lakás.Inkább olvasson.
Toka péntek, 12:37
Előzmény: #22300  Toka
Fit out a cikk szerint hasonlo volumen.....azt meg tegnap leirtam mi lehet...bár a cikkben tobbrol beszél.....

Topik gazda

lea39
lea39
3 3 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek