Jól látod!! Egyetértek veled!! . Annyi most még a levegőben van, hogy kérdés, hogy az USA-Ukrajna-Oroszország iszapbirkózásból mi fog kisülni??? Ez még áddobhatja az ellenállásokon a papírt! (a Wizz korábbi ukrán és orosz piacai és az üzemanyagárak okán)
Itt tobb ellenallas is van. Nehez megmondani, hogy az utobbi napok folyamatos emelkedese mogott az atminositesek, short zarasok vagy mondjuk Trump ultimatuma van. Vagy ezek vegyesen. De itt sok ellenallas van, es sokan vannak itt mar nyeroben. Hir kell ahhoz, hogy a 200 napost es a tobbi ellenallast atvigye. Szerintem.
Ha valakinek (jellemzően intézményi befektetőnek) több mint 0,5% short poziciója van, akkor azt az adatot nyilvánossá kell tennie! Az 5,25% az ilyen piaci szereplők short állományának az összege. Akinek pl csak 0,45%-nyi short állománya van, arról mi nem tudunk s annak a száma sincs benne az 5,25%-ban!! . Egyébként van kb. 103 millió Wizz részvény, annak a 5,25%-a biztosan shortban van. A tegnapi napi forgalom kb. 950ezer részvény volt (ez egyébként bőven magasabb az átlagos napi kereskedési volumennél)... . Megj.: Akik shortban vannak azok nagy részének van ideje, azaz hosszabb távon is tartani tudják. Kivárják a megfelelő pillanatot, aztán lenyomják az árfolyamot s majd csak utána realizálnak.
Jelenleg 5.25% short pozit látok , ami nagyon közel van a historikus csúcshoz. Ha ebből indulok ki sokkal többet már nem fognak nyitni. Ebből arra gondolnék, hogy az esetleges esést zárásra fogják használni, ha pedig emelkedés van tovább akkor a folyamatos költségek miatt elkezdik zárni akár veszteségben is, ami további emelkedéshez vezethet.
Ryanair 2025. július 2024. július Utasszám: 20,7 M utas 20,2 utas +3% Load factor: 96% 96% . Rolling 12 month Utasszám: 203,1 M utas 190,4 M utas +7% Load factor: 94% 94% . Megj.: 113.000 repülőútból 680 lett törölve a francia reptéri sztrájk miatt júliusban.
Ezt milyen értelemben kérdezed??? . Biztos megpróbálják majd amennyire lehet kimenekíteni. Azaz ha elfogy majd a lendület és pluszban jön egy rossz hír, akkor tuti nyomni fogják lefelé az árfolyamot... . Ha pedig mondjuk kitörne a béke Ukrajnában, akkor nincs mese, dobniuk kell, annak meg további árfolyamfelhajtó hatása lesz... . Azaz minél nagyobb az elmozdulás az árfolyamban (bármelyik irányba is), arra még inkább rá fog pörgetni a short állomány okán annak a birtokosa! Vagy akaratból, vagy kényszerűségből! De egyelőre gondolom csak ülnek a popsijukon és kivárnak. (Nincs adat arról, hogy honnan indították a shortjaikat, azaz nincs infó arról sem, hogy mennyire égeti őket a probléma. Annyit tudunk, hogy az állomány minimum kb felét június 5. és június 23. között vették fel, azaz kb. az "1050 és 1200 GBp" árfolyamsávban. De sokan menetközben realizáltak, mások pedig beszálltak. Illetve csak a 0,5% feletti állományt lehet látni kisbefektetőként. Sokan vannak még valószínűleg kisebb tételekkel is, azaz akár a 10%-ot is megközelítheti a teljes short állomány. Nem tudjuk ezt pontosan kisbefektetőként látni!!)
A Wizz Air vezérigazgatója, Váradi József a CNN-nek adott friss interjújában több kulcsfontosságú témát érintett:
Wizz Air eladásáról szóló pletykák: Váradi hangsúlyozta, hogy nem tárgyalnak eladásról, nem keresnek vevőt, és a vállalat továbbra is organikusan kíván növekedni. Ezt azután mondta, hogy felmerültek találgatások, miszerint a társaság felvásárlás előtt állhatna, miután kivonult Abu Dhabiból.
Abu Dhabi piac elhagyása: Kifejtette, hogy az elmúlt hat évben alapvetően megváltozott a piac, például:
Nagy gondot okoznak a hajtómű-problémák (a flotta 20%-a áll, “AOG” – Aircraft On Ground),
A forró, kemény környezeti feltételek Abu Dhabiban gyorsabban amortizálták a hajtóműveket,
A helyi rendszer egyre inkább a nemzeti légitársaságnak kedvezett a külföldi szereplőkkel szemben,
Geopolitikai események miatt csökkent a kereslet, nőtt az üzemeltetési költség. Ez együtt már nem tette vonzóvá az ottani piaci jelenlétet, ezért döntöttek a kivonulás mellett.
Hajtómű- és repülőgéphiány: Az iparági hajtóműhiány példátlan, és akár 4-5 évig is eltarthat, mire megoldódik. Ez nemcsak a meglévő gépek üzemképességét rontja, de az új gépek átvételét is késlelteti. A légitársaság a fennmaradó kapacitásait szeretné ésszerűen használni.
Organikus növekedés Kelet-Közép-Európában: Kiemelte, hogy továbbra is a közép- és kelet-európai (CEE) régió marad a Wizz Air fő fókuszterülete, ahol a vállalat stabil pozíciókkal bír: itt kevesebb a környezeti/üzemeltetési nehézség, folyamatos a GDP-bővülés, növekszik a lakosság elérhető jövedelme, és ezzel a repülési hajlandóság is, ugyanakkor a repülési kedv Nyugat-Európa szintjének csak harmada, így még jelentős a növekedési potenciál.
További keleti (Ázsia felé történő) terjeszkedés: Bár a hosszabb hatótávú, új repülőgépek (pl. A321XLR) miatt Ázsia is elérhetőbbé válik, Váradi szerint csak akkor gondolkodnak új piacokban, ha a most parkoló gépeiket ismét forgalomba tudják állítani és a működési teljesítmény helyreáll.
Összegzésül: a Wizz Air rövid távú célja, hogy visszaálljon a teljes üzemelés, kihasználja a CEE piac növekedési potenciálját, és a jövőben újabb keleti piacok felé is nyisson, ha a technikai és kapacitásgondok megoldódnak.
A meglátásom az volt, hogy "5900-6100- is beleférhet!" Nem tudok jobbat egyelőre! Egyre több technikai szinthez, ellenálláshoz ér itt a felpattanás ~0.382%! Emelkedő trendet még nem tudok számolni. A cél nagyjából 7000 környékén lenne, de kell bele egy kanyar, vagy pihi, kioldalazás! Szépet ment ma, de a forgalom már csökkent! Csütörtök, péntek már elkezdett konyulni, de ma a jelentésre, hírekre vették. Kis funda tuning, Holnap kiderül milyen forgalom lesz benne. Nekem még hiányzik, legalább egy emelkedő nap, csúcsdöntés, :) de ez csak az én véleményem... Nagy esést nem várnék, ha jön a korrekció!
Igazából ezeket az infókat és ezeket a számokat írtuk le a topicban korábban is, azaz csak összefoglaltam az elmúlt hetek fórumozóinak a véleményét! Tehát a Portfolio csak a mi munkánkat összegezte :)) Hihi!! :)) . U.i.: Ami ma egyedül meglepett, az az, hogy ma isten igazából mire ment fel 1300 GBp-re??? Ezekre a számokra (júliusi utasforgalmi adatokra) szerintem azért nem illett volna! De végülis nem bánjuk!! (megj.: a tavalyi számok (mint bázis értékek) sem voltak túl magasak, mert tavaly júliusban voltak a légiirányítási bénázások. Szóval a magam részéről - úgy is hogy tudtam, hogy a közel-keleti és izraeli hercehurcák rontani fogják a számokat - én elvártam volna a 6,5 M utast júliusban...) . Augusztusra és szeptemberre is 10,5%-os utasszám növekedést akar most már látni a piac, hogy meglegyen a Q2-es célszám (19,6 M utas)!! Az ülőhelykapacitás augusztusra 11%-kal, míg szeptemberre 7,5%-kal fog növekedni az előrejelzések alapján, talán ezt árazta be a piac, hogy ezek alapján meg lehet...
Köszi szépen,tényleg rendes tőled,hogy ennyit írtál. Alapban egyet lehet velük érteni. Nekem 2 pakkom van, egy 14,8 fonton és egy 10,9 fonton. Az én pénztárcámhoz képest jelentős mennyiség, de nem remegtem meg,továbbra is látok benne fantáziát.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.