Ez Pénztáros Lőrinc újságjából van! Ez teljesen hiteltelen! Most, hogy egy szent fazék megsértődött, mert nem jelölték országgyűlési képviselőnek, olyan előfordul. Az pedig, hogy lesznek megszorítások természetes, bárki nyeri is a választásokat. A szent fazék maradjon a biblia kutatásánál, Kapitány Pista meg majd megaszondja mit kell tennünk, hogy gazdaságilag kimásszunk a szarból, ahvá a 16 éves Orbán kormányzás juttatott bennünket!
Azért hátha rendbe szedi majd a Pensumot. Mert a tolvaj neres fideszeseknek nem sikerült. De változatlanul bízom benne, hogy áprilisig még ki lehet ebből a posvány vc papírból majd szállni!
A Budapesti Értéktőzsde standard kategóriájába vezette be részvényeit a Pensum Group, a papírokkal a mai napon indult meg a kereskedés. Korábban zárt körben kibocsátott 2 millió darab, 10 forint névértékű részvényt a cég, ezeket vezette be a budapesti tőzsdére, 500 forintos árfolyamon.
te miről beszélsz? Képbe se vagy és próbálsz okosnak tűnni! Nézd már meg mennyin jött a tőzsdére utánna próbálj meg okoskodni! segítek 500 ft on jött be
figyelj itt fehér ember már dolgozni nem igazán akar szeret, meg a demográfiai problémák csak egyre rosszabbak lesznek. Migránsokkal már bebizonyosodott hogy ezt a gondot nem lehet kezelni, szóval maradt a vendégmunkások akik ellenőrzötten munkára specifikusan hoznak be. Én nem aggódom az itt befektetett pénzemért.
Van még ezeknél számtalan más baj is. Kérdezzél csak meg olyat aki dolgozott már náluk/velük. Vagy miért van az, hogy a médiába rajtuk kívül számtalan ugyanilyen profilú cég megnyilvánul, nyilatkozik, ők pedig csak hallgatnak, lapulnak, mint a parkban a zöld fű között a lekvár.
épduferrt 4ft mondtam hogy venni érdemes, 20 felett meg hogy adni . Azért hogy ma valaki 50db al -20% vágta, attól ez a cég még jó lehet. Nagyon kevés a közkéz ezzel a papírba ez a legnagyobb probléma, de majd ezt is orvosolják egyszer, vagy is bízok benne!
Neres fattyúk, teljes mértékben dilettánsak! Most pedig áprilistól, ahogyan a Fidesz, ők is mennek a faszba. Persze tulajként nem szabadna ilyet mondanom, de emberbaráti kötelességből meg kell ezt tennem. Egyetlen amibe bízok, hogy áprilisig még rájuk szólnak a Karmelitából és csinálnak egy VIP kiszállót. - Nekik ennyi volt, lefőtt a kávé!
Nah látod, én is pont ezt a kérdést tettem fel magamnak. Aztán meg is válaszoltam. Humanoid robotokat kellene készíteni vagy venni ezeknek a kötsög penzumosaknak és azokat bérbe adni. Ez a jövő útja! Persze ezek alkalmatlan senkiháziak. Kár volt a tőzsdére jönniük. Még az xtend szintjét sem ütik meg.
Nyakig ülök benne,bevezetése óta.Piszok szívás.Ideje lenne felébredni a vezetésnek és munkába állni .Fakítsatok vagy húzzatok el,mert ez így nem nyerő.Fél évet adok aztán kiszállok akármi lesz.Tisztességes tőzsdei cégnek indult,de ez is egyre inkább mosodának tűnik.
És mindezek ellenére a Pensum béna kacsaként viselkedik! Miért nem oldja meg a helyzetet? Nem azért vannak, hogy a régióban lévő munkaerő hiányt orvosolják? Ők is okai annak, hogy ilyen sajnálatos helyzet előforduhat a gazdaságban, hogy munkaerő hiány miatt nem fejlődik. - Szomorú!
Pensum Group Nyrt.
https://www.bet.hu/newkibdata/128349110/Nyelvhasznalat_2020_01_27.pdf