Megkerdezem, hogy a ti az amugy micsoda? 🙂 egy ngo. Az h egy ngoval iratnak egy ilyen velemenyt rendben van, de a ti nem egy hivatalos hatosag. Aki a ti velemenyere ad az nagyon nem erti a folyamatokat. Ez egy kitomott ngo szervezet, ez abbol visszas, hogy inkabb megrendelesre irtak meg es igy akarnak nyomast gyakorolni a 4IGre. Ivanyi Gabor ur azervezetet vajon miert nem vizsgaltak meg, amikor koztudott, hogy a tiszteletes ur tobb milliardnyi afat lopott mar el es felejtett el embereket bejelenteni, sorolhatnank... erdekes a ti csak Orban kormany kozeli cegeket vegzalt. Szegyen. Eljen az obektivitas. Arrol nem beszelve, hogy a 4IG mostani szerzodesei nem erdekei aok orszagnak/piaci szereplonek, hogy igy megerosodjon, mert akkor a toke ide jon. Itt ezt kell latni. A ti a legalja szubjektiv hazug szervezetek egyike.
Nem belefáradt leszek, hanem van egy tervem, A és B opcióval. Azért nem tudsz uralkodni magadon, mert neked nincs B terved. Majd te is tanulsz belőle. Lekezelőnek csak az néhány mínuszoló tart, akik szintén nem tudják elfogadni, hogy ez nem állampapír. És ha 3 évet kell várni a 4k-ra? Innen az se rossz? Ja, hogy valaki eleve 4k-nál szállt be? Ez egy ilyen játék.
Ok de addig bármi lehet . Ha nem lett volna az árfolyammal az ami tavaly volt akkor most senki nem foglalkozna a 4ig-vel . Akkor túl lett véve nagyon . De amíg itt játszanak az árfolyammal addig úgyse fog történni semmi .
Lehet rosszul látom , de most Járai is mínuszban van . Ez nemi se jó . Valamikor meg 4000 fölé kell rakni az arabok miatt . Legyünk türelmesek és várjunk . Tavaly is ez volt aztán mi lett a vége
Senki se tiltja meg, hogy akinek elege van, eladjon. 2000nél nekem se lesz egy darab se. Ott én is szemléletet váltok, addig nem rugózok rajta, hogy 2350, 2250 vagy 2150.
Ezt már tegnap is mondtad. :) Ennek ellenére, esünk tovább! ;) Jelenleg, 17.200 eladó papír van a könyvben, és 2800-ra vevő. Egyre többen fáradnak bele...
Kockázatelemzés? Ez részvény, abból is neccesebb típus. Ha csak emelkedne, akkor sikerkezelésről beszélnénk. A nagy hozamokat(mint tavaly) nem adják könnyen, előfordul, hogy bukó a vége nyerő helyett. Én már átéltem itt nagyobb esést is, közel negyedére esett ATHról, sokat tanultam belőle. Részemről nincs szerelem a 4iggel, de akkor is van benne potenciál. Add el és vedd vissza lejjebb, ha úgy gondolod, de ha közben lemaradsz, ne reklamálj. Nehéz ügy. 2-3 hét és többet fogunk tudni.
Én személy szerint nem örülök neki. Ebbe a papírba nagyon szarul fektettem be. Közel lefeleztem a tőkém ezen az árfolyamon. Hogy cinikus lettem? Igen. Nem tudok most "tisztelettel" gondolni erre a cégre...
OTP ATH közeléből piros. MOL-nak lehet, hogy ugrik a NIS Teló szelvényvágás. 4IG? Szolidalitásból piros? :D A héten estünk kb 200 ft-ot. Minden negatív hír nélkül.
Ma minden blue piros, nincs mit csodálkozni. Persze a zöld napokon meg nem követjük őket! Be fog ez indulni, május végére színt kell vallani, tisztább lesz a helyzet.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.