Azt még megérti a magunk fajta, hogy mit gondolsz. Azt nem értjük, hogy miért kell ezt naponta 100x leírnod? Hidd el, hogy egy idő után nagyon unalmas kezd lenni. Emiatt csak azok fognak itt maradni, akik erre izgulnak. Ezzel arra szeretnék kilyukadni, hogy a fórum összetétele szabja meg a fórum minőségét. Ha olyan bölcs lennél, mint az öreg székely, aki majd akkor szól, ha változik valami, akkor is tudnánk milyen bögre van az asztalodon.
Senki sem kért tőled semmit, asszisztációt pedig végképp nem. Ez egy fórum, ha nem ismerted volna fel. :) Tudod, egy olyan hely, ahol az emberek beszélgetni szoktak! Nem szóltak neked? Emelkedésben a rakéta volt a téma, esésben pedig éppen ez. Ha valaki (jelentős) mínuszban van, átmenetileg... Mondjuk fél éve. Átmenetileg... Miért ne írhatná le, hogy mit gondol?! Vagy ha nem érti, hogy épp semmi hír, semmi sem történt, akkor mire esik a papír 10%-ot 2 nap alatt? Ez egy téma, hátha valaki tudja...
Nem csoda hogy ilyenkor nem ír Rice. Amatőrökön eluralkodik a hisztéria és csak mantrázzák a butaságukat. Oké esik. Na de mikor jobb venni drágábban v olcsóbban. Alját hiába vadásszuk veszünk sávosan aztán várunk türelemmel. Hihetetlen hogy valaki mínuszban van átmenetileg és hisztizik. Ez tőzsde srácok nem szóltak nektek? Jézusom óvoda. Na megyek ehhez nem asszisztálok. Kellemes csőd várást.
Egy másik népi megfigyelés, valakik mindig beakarják tőlteni azt a bizonyos rést 😁 😁 😁 úgy néz ki megint arra játszanak. . Korábban nem írtam be, de az elmúlt időszakban egy keveset eladtam az 5000 alatt gyűjtött papirjaimból és mostanában próbálom vissza gyűjteni, több kevesebb sikerrel. Szerintem most más megoldás nincs hogy az ember csökkentse a beker árat és a veszteségét. De ez csak az én véleményem és kereskedési stratégiám. Nem befektetési tanács! . Én továbbra is bízom a papirban, de nekem se jó nézni az elmúlt hónapok esését és hullámzásait. . Remélem nemsokára JG sikeresen tárgyalni fog MP-el plussz jönnek majd az Uniós (SAFE) pénzek is és akkor végre megindulhat az árfolyam tartósan fel 😃
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.