Leírtam, mindenki tudja, hogy MP-nem volt 4ig részvénye. Ha akkor nem zavarta, hogy NER a cég, akkor most sem szabadna, hogy zavarja, ráadásul anyagi haszna lett belőle. Ami inkább kéne, hogy zavarjon mindenkit, ha már mindenképpen kell, az az elszálló államháztartás hiány, és az esetlege bóvliba minősítés másjusban. 780 mrd hitelnél nem esne jól egy kamatemelési ciklus, az valósabb veszély, mint a Tiszás bosszú.
Lassan már az egész világpolitikát a 4IGhez kötitek. Ez nem politikai cég, csak 1 holding :D 1,Telekommunikáció már nyereséget termel. 2, Informatika, már nyereséget termel. 3, Hadiipari informatika (Rheinmetallal közös cég és 51%-os tulaj a 4IG) Idén már komoly nyereséget termel és a következő években még folyamatosan növekedik. 4, Hadiipar Gyakorlatilag idén került a céghez és valószínű, hogy 3-4 évig még folyamatosan növekedik és nagy haszon várható tőle. 5, Úripar Kiépítés alatt, de már megrendelésekkel is rendelkezik. Hosszabb távon hatalmas megtérülés várható és hatalmas nyereség majd folyamatosan. 6, Műholdgyártás Év végén már megkezdik a gyártást. EU legkorszerűbb gyárát építik jelenleg. Évente 100nál több műholdat tudnak majd gyártani. 7, Dróngyártás és elhárítás Saját fejlesztés is van gyártásra és elhárításra is. Több céggel is tárgyalnak közös gyártásról, elhárító rendszerekről. 8, Külföldi érdekeltségek Space Com, Axiom Space, saját telekommunikáció Albánia, Montenegró, É-Macedónia, Egyiptom? és ezekben informatikai érdekeltség is van + a közös cég is hadiipari informatika más országban . Szerintem a külföldi érdekeltség nem függ a kormánytól majd és a közös cég sem. Telekommunikációban pedig előfizetők vannak és ők sem a kormánytól függnek, de viszont a kormány tulajdonos 37,8%ban Hadiipart pedig muszáj fejleszteni, mert NATO előírás. Űripar meg kiemelt a Tisza programjában, tehát fejleszteni akarják. Hadiiparban és űriparban is tulaj az állam!!! Kérdem én, hogy akkor mi a pánik tárgya??? 2300ft és 1,44 milliárd
Atyavilág! Ember 4 hónap alatt megfeleződött az árfolyam! Miről beszélsz? Szerinted ezt a kisbefektetők generálják??? (Opus, MBH, 4IG) -- Egyértelmű jelzés, hogy ezt a választást a fidesz elveszíti. Sőt a várható 2/3 miatt menekülnek, visznek mindent, amit lehet. Olyan társadalmi igény van az elszámoltatásra, a felelősségre vonásra, hogy ez meg fog történni, és bizony érinteni fogja a ner cégek vezetőit is!
Lölö 3 milliárdot arra vesz ki ha, tele kell tankolni a hajót, vagy az Andi komolyabb ruhavasarlásba fog, vagy vesz esetleg egy lakást valahol szerintem ez neki nem tétel csak csámcsogni jó rajta.
nyilvánvalóan a nagytulajdonos NER gengsztereknek nem egyszerü kilepni. De vannak belőlük kisebb halak is, 100 millios tetelekkel. De látjuk pl: Lölő minden cegeből viszi ki ami likvid...
Én nem barátságot írtam, hanem Orosz érdekek mentén történő politizálást, továbbá a kőolajjal kapcsoltban sem nyilvánultam meg. Javaslom olvasd és értelmezd újra, amiket leírtam. Bár amellett se menjünk el szó nélkül -ha már te említetted a barátságot-, hogy Szijjártó Barátságért kitüntetést kapott Lavrovtól, Putyin pedig díszpolgári címet kapott a debreceni egyetemtől. Hogy ezekre mi szükség volt, azt mindenkinek a fantáziájára bízom.
Szerintem sok pánikolótól átkerült a pakk máshova. A nagy kérdés, hogy hova??? Ma már több kicsi is belevett, voltak akik régebben eladták, ma meg vették vissza. 2130ft volt a napi min. Tegnap 402e db részvénnyel kereskedtek!!! A fórumokon sokan írogatták, hogy "mindenki adja, menekülnek a NEResek. Jászaiék adják, mindenki eladja, stb." Több mint 299millió db részvény van. 0,14% volt a tegnapi forgalom!!! Leírom még egyszer, 0,14% volt a tegnapi forgalom. Tehát a tegnap a részvényesek 99,86%-a semmit nem csinált, illetve még ennél is többen, mert sokan napiztak a papírban. Beírásokkal hatalmas pánikot lehet kelteni, főleg ha az árfolyam is nagyot esik. 2380ft és 1,24 milliárd
Kitartást kívánok, neked nálam is jóval magasabb darabszámod lehet. Én sem adtam el mert hiszem, hogy választások után rendeződni fog az árfolyam kimeneteltől függetlenül. Mostanában már az egyenlegemre nem is merek ránézni. :-(
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.