Azert nagyon ne punnyadjatok irany az edzoterem. Nalam mar napi szinten van ujra.Jon is brutal modon az ero lassan itt a tavasz oda kell vagni teszto szintnek💪
2026-ra nekünk a terv:nem csinálunk semmit!!Se a tözsdén,se sehol!Pihenünk,és jól érezzük magunkat!Eddig tudjuk tartani a tervet,2 hónap már lement a 12-ből!
Jó reggelt!Én is fent vagyok már!10kor keltem a gyereket is!Nem naplopók vagyunk mi se!Elmegyünk tekerünk egyet a szerelö farkán,mert az egyik kocsim nem akar készülni!!
Eséssel zártak tegnap a vezető amerikai részvényindexek, a Dow Jones 0,5 százalékot esett, a S&P 500 0,3 százalékkal került lejjebb, míg a Nasdaq 0,4 százalék mínuszban zárt.
Az ázsiai tőzsdéken ma reggel esés látszik, a Nikkei 1,11 százalékos mínuszban van, a Hang Seng 0,63 százalékkal került lejjebb.
Jó hangulatban nyithatnak az európai tőzsdék, a határidős részvényindexek állása alapján a DAX 0,37 százalékot emelkedhet, a CAC 0,53 százalékkal kerülhet feljebb, míg a FTSE 0,29 százalék pluszban nyithat.
Az amerikai határidős részvényindexek emelkedést vetítenek előre a piacnyitásra, a Dow Jones 0,18 százalékkal kerülhet feljebb, a S&P 500 0,3 százalék pluszban nyithat, míg a Nasdaq 0,33 százalékot emelkedhet.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.