Ezt eddig is tudtuk, hogy a klasszikus pénzügyi elemzési módszertanokkal nehezen értelmezhető :D Sőt gyakran még a technikai elemzésekre is rácafolt a részvény mozgása.
Hát a mai napra a tegnapi után szerintem sokan másra számítottak, én is. Azért a nagyobb kereslet a reggeli emelkedésben volt, reméljük azért a végere meghúzzák egy kicsit felfelé is, és záródnak a napi shortok.
Ez is egy értékes hozzászólás. Én amúgy úgy látom felesleges ekkora jelentőségét tulajdonítani ennek a kérdésnek, persze ez egy fontos szempont, amit figyelembe kell venni minden jelentésnél hogyan változik struktúra. De amíg ilyen dinamikusan fejlődik a cég, szerintem fontosabb szempont a partnerek a beruházások és a megrendeléseket figyelembe venni. Jobb egy órási sikeres vállalat profitjának x%-át zsebre rakni, mint egy sokkal kevésbé sikeres x-1%-át.
Írtam korábban is, hogy a struktúra még változhat. A 2025/1-9 hó egy pillanatkép.Neem egyébként elég furcsa, hogy a nem ellenörzö részesedésekre aránytalanul nagy rész jut mind a profitból, mind a saját tökéböl. Csak találagatni tudok, hogy ez miként lehet. Az éves jelentésböl talán majd több derül ki.
Ha nincs hozzá türelmed, nem hosszabb távon akarod tartani(1-2év) add el a következő emelkedésben, szerintem nem kell sokáig várnod. Elég szépen tisztul a kép, nem vakon vagyunk. Nem vagyok szerelmes a részvénybe. Van céláram. Ezen a szinten nem fogom eladni, felőlem lenyomhatják 3500ra is. Nem fogok beparázni. Jól látható mi történik egy lenyomás után.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.