Érdekes "beszélgetésem" volt ma az egyik chatbot-tal. A 4IG-külföldi tőzsdére való bevezetésének lehetőségét, annak kötelező fázisait és a lehetséges célpontokat vizsgáltattam vele. Nem írom be ide a válaszokat, nehogy ez is befolyásolásnak minősüljön. Érdemes kipróbálni és persze a pénzügyi hatásainak lehetőségét, kockázatát is kifejti ha rákérdeztek.
Még egy gondolat: választások előtt de nem azért feltétlenül hanem eredmények lehetővé teszik: lesz oszti is véleményem szerint, Blue nem kérdés, de úgy érzem azon belül is OTP, MOL szintre viszik 4iget minden értelelemben..
Rice mondta párszor… sokszor adott erőt, hogy tartsam, köszi neki ezúton is. Írtam már mintha üveggömbje lenne,, bytheway otit is érzi meg úgy az egészet. Kosto is jól írta itt pár napja: beszámoló szerint védelem csak 1%- a bevételeknek .. . Akkor lehet matekozni..Jászai komoly manager, ha ML-nél marad 4ig nem itt lennénk, vele nem tudta volna befutni ezt a pályát, nem is mehetett volna be egy csomó helyre. Én anno Tsys után dobtam de eszetlenül, volt rajta nyerő bőven, aztán visszavettem, 700 átlag körül, pedig nekem komoly pakk volt. Most 900 átlaggal vagyok, de még 2030-on is vettem. Celáram egy éve volt 4000, 2028-ra, de itt több van szerintem. 2017 óta olvasom fórumot, minden nap, mindkettőt plusz a sátánista elemzéseket is, de azt már egy ideje nem kell :) Ember hajlamos poziban ragadni, mert bele szerelmesedett a papírba, főleg ha időben csípte el, qrva nehéz nekem legalábbis vesztes pozitív zárni . 4ig más mint a többi ebben komoly story van. még mostantól kezdődik csak igazán. Hajrá Nektek is!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.