Vagy nem tudsz róla. 2023 és 2024 években több magánembert is megbüntettek 2M és 20M között. Kulcsár Úr is kapott egy szép bírságot a Kulcssoft-tal, mondjuk le is lép az öreg a piacról.
Állandóan ezen lovagolsz. Miért kell a Deltát a 4IG fórumba folyton behozni? Ha évek óta megy, az pont azt jelenti, hogy nem veszik, csak adják. Azzal nincs bajotok, ha valaki felköti, mindig csak a lekötéssel. Tipikus kisbüfi gondolkodás. azt senki nem veszi észre, hogy közben a Delta 2-3 év alatt szinte nem javult, csak maradtak az igérgetések. Váltani kéne, mert így teljesen mást láttok a piacból, mint ami valójában történik. Több példa is van. OTP 10e alatt és sok kicsi csak nézte, meg lefelé várta, Telekom 300nál és csak nézték, hogy megy 1700ra, stb. Aki beteszi eladóira a "nagy" pakkot, azt meg is vehetik, vagy fordítva. Én is ha adok 5edb-10edb-onként és úgy is veszek. Mindenki más stratégia szerint kereskedik.
a BÉT-en lévő összes papírnál amit mutyiznak ( nem kisbüfik) , szándékosan a tőzsdei cégek megbízásából ....szóval azt nem vizsgálják. Sőőőt , rendkívüli közleményeikkel , amit kereskedési időszakban dobnak ki , azzal is manipulálnak. Lásd legutóbb appeninn. Szégyen!
amiket leírsz napi szinten, évek óta megy a deltába és semmi, elképesztő, ami megy ott akár a napokban is, de valahol itt is, mikor ezer darabbal lekötik 40 pontot, mint szerdán, simán ez a kategória 4igben is, amiket írsz
Nekem erről az jut eszembe amikor a Bíró kérdezi, vádlott mit csinált maga 2019. január 12.-én 11 óra 27 perckor? Mire a vádlott: éppen a naptárt és az órámat néztem Bíró Úr!
Ha piaci manipuláció miatt piacfelügyeleti eljárást indítottak már, akkor azt javaslom, hogy ügyvéddel érkezz. Az MNB úgy működik, hogy van egy rendszer ami bejelez a gyanús tranzakciókra vagy pedig valaki bejelentést tesz és azt kötelező kivizsgálniuk. Ilyenek lehetnek: 1. önkötés: magadra adod/vagy magadtól veszed a részvényeket. (ez amúgy nem jogszerűtlen, de ha a napi forgalomban ez érzékelhető és/vagy befolyásolta az árfolyam alakulását, az bejelez) Elég lehet pár darab is, ha befolyásolod az árfolyamot, de az is beakadhat ha az árfolyam marad ugyanott de a forgalom hirtelen megugrik. Én ezért intek óva mindenkit attól, hogy illikvid papírban kereskedjen. 2. le/fel kötés: a kereskedés során nagy mértékben befolyásoltad az árfolyam mozgását a kötéseddel. lényegtelen, hogy egy darabot adtál el vagy 10.000db-t. 3. ár lenyomása, felhajtása nagyobb pakkokkal: ha a kereskedés során nagy tétellel állsz be eladói vagy vevői oldalra, majd ki is állsz azzal a céllal, hogy megtévesszél másokat Nagyon fontos, hogy lehet, hogy te nem direkt csinálod ezeket, de alkalmas a kereskedési magatartásod mások megtévesztésére, akkor ez már piacfelügyeleti eljárást hozhat. Itt sajnos nem csak pénzbüntetés lehet kilátásban, hanem az MNB fel is jelent. Jó esetben semmi nem lesz a bíróságon, vagy pedig felfüggesztett. Legyen ügyvéded.
Engem egyszer behívtak a rendőrségre bennfentes kereskedés gyanújával. Ez valószínűleg egy évekkel ezelőtti kötésed miatt van, ami véletlenül épp a vizsgált napra esik.
érdekes, nagy tétellel? mert amúgy katasztrófa a kereskedés, teljesen normáltalan, nem csoda ha vizsgálják, csak nézzétek meg a mai napot, dugó, dugó hátán nyitó óta, ez nem kereskedés, és hónapok óta ez megy, menne a részvény, de nem engedik, szándékos károkozás
Sziasztok! Tudna valaki segíteni, az MNB-től kaptam egy végzést, be kell mennem vizsgálatra. Valami nem tetszik nekik, azt mondták a telefonban, hogy a 4ig kereskedésemet vizsgálták. Volt már valaki náluk ilyen ügyben? Bennfentes infóm sosem volt. Volt olyan nap viszont, amikor egésznap adtam,vettem többször is, de ez nem szabálytalan. A kis embereket ba**ogatni....eszméletlen
Szerintem aki itt fórumozik az már tudja a "valamit", nevezetesen, hogy ez a papír jelenleg a(z) (egyik) legjobb befektetés 2025-ben növekedési szempontból. Javaslom mindenkinek, hogy a hírkereső.hu oldalon a "keresés"-be írja be csak azt; "4IG" nyomja meg a "keresés"-t, akár hétre-hónapra-vagy "mind"-re keressen. Ezt követően pedig menjen a BET oldalára, kattintson a 4IG papírra és azon belül "kereskedési adatok" és szűrje le "1 hónapra"... És ha még ebből sem áll össze a kép akkor kívánom, hogy adjon el mindent aztán Karácsony táján de lehet már iskolakezdés körül gondolkodjon el... Ebben a papírban jelenleg látok egy win-win-t és szépen építik fel.
Lehet valaki tud már valamit. Növekszik a forgalom tegnaphoz képest! Nem lepődnék meg, ha most a reggeli kitörési szintig egyben megvennék! Valakinek nagyon kell, olyan érzésem van. :) Ilyenkor történni szoktak dolgok. Persze ez csak egy érzés.Meglátjuk.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.