A forgalom most mindkettőben elég lightos. A helyzet az, hogy április végétől beköszönt a pangás és szeptember-októberig mérsékelt mozgások várhatók hír nélkül. Egyszerűen az emberek a pénzüket általában év elején fektetik be és az év végén mozgatják át (pl adóoptilaizálás) plusz jön a nyár, jó idő, mindenki picit igyekszik élni is. Szóval én óvatos lennék a 2400Ft-ozással, bár a legnagyobb örömömre szolgálna. Viszont hosszabb távon (2-3 év) hatalmas lehet a potenciál.
Hát, hogy profitálnánk? ki nevezte ki Palkovicsot? Kivitte jászait először Muskhoz? Ki zsírozta le Londonban az Invitech üzletet a 4IGnek és ki segítette megszerezni a Vodafont és a Digit? Most az űripar és a mesterséges intelligencia van soron. ami a lényeg, hogy gyorsítani akarnak! Tehát idén már valószínű lesz a cégnek szerződése Muskkal! Már csak az a kérdés, hogy hány? :D :D :D Lehet, hogy még idén jenki spekik érkeznek a papírba? 1706ft és 105milla
A következő 8-10 hónapban jelentős lépést szeretnénk tenni a mesterséges intelligencia területén. 2025 az áttörés éve lesz, az nem mindegy, hogy mi ebből hogyan fogunk profitálni.
Van 1 cikk amit infók alapján érdemes összerakni. Ez az én saját elgondolásom és lehet túlgondolom, de... Szerintem viszont jól raktam össze a mozaikokat, amikről nem sokat tudunk. Infók: 1Jászai Gellért tárgyal Kínában a mesterséges intelligenciáról (tavaly májusban) 2, Decemberben Elon Muskkal tárgyal Jászai az űriparról és a mesterséges intelligencia kutatásról, fejlesztéséről 3, Februárban Elon Musk cégével a SpaceXel tárgyal Jászai. 4,Jelentés után Fekete Péter kiemeli, hogy a "mesterséges intelligencia területén is komoly lépésekre készülnek a jövőben." 5, A legérdekesebb infó pedig itt: https://hvg.hu/gazdasag/20250303_palkovics-laszlo-kormanybiztos-mesterseges-intelligencia-elon-musk . A lényeg, hogy valószínű lesz nagy amerikai mesterséges intelligencia beruházás Magyarországon. Ezt tuti a 4IGvel csinálja majd Musk. Gondoljatok bele, hol lesz majd az árfolyam? Itt nem 1 szerződésről van szó, amit sokan máig nem hisznek el. Több szerződésről! Szerintem lesz a műhold fellövéséről, együttműködésről és a mesterséges intelligenciáról is szerződés. Ez min 3 szerződés. Ha ezt még őszig összehozzák, tartom a véleményem, hogy az árfolyam 2500 is lesz idén, persze ha nem ötödölik előtte :D 1700ft és 102milla
Na a főnök kinyaralta magát, jöhet a munka! https://24.hu/belfold/2025/03/05/orban-sara-jaszai-gellert-maldiv-szigetek-magangep/ Nem akarom elkiabálni, de ha így marad az EUR árfolyam, akkor az 1 negyedben is már komoly nyereség jöhet. (EUR-ós hiteleken hatalmas pénzügyi nyereség keletkezik) 1702őn csíptem ma. 1710ft és OTP remélem itt marad 24e felett :D
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.