Én is adtam el Orbi!1900,reggel 1810,1802,tegnap 1510,de 1440-en is adtam el!Mire várjak?Most így bármi lesz,be vagyok biztosítva!Ha esik tudom visszavenni,ha megy 2000felett adom tovább!Azt ha olyan helyzet lesz,akkor nem adom 2000 felett,hanem veszem!Tök mindegy!Még van 635,640-es vételem is 3000db!900 alatti vételem van 10-15.000db még!Mi a francra várjak?Így is a fele csomagom még megvan!
emlékszem többször volt olyan, hogy venni akartunk valamit a piacon, Nagyi odaszólt nekem, hogy gyere kisunokám, megnézzük, hogy valaki szeretné-e eladni az almáját
odamentünk az eladóhoz, Nagyi kérdezte, hogy: mennyiért adja drágám az almát?
20 Ft mama - jött a válasz
erre Nagyi legyintett egyet a levegőbe és azt mondta nekem: gyere kisunokám, a néni nem akar ma eladni semmit - és így otthagytuk a nénit
az meg rohant utánunk, hogy 18, 16, 15 FT, aztán 15-ért adok 1,5 kilót - na itt megállt a Nagyi és azt mondta 10 FT-ért 2 kilót, és tegyen mellé még egy csokor petrezselymet is
nekem már a pofámról égett a bőr, de a néni eladta nekünk ennyiért a cuccokat :-)
igen az ilyet nem lehet szintezni én is csak az előre kalkuláltakat figyelem! Hosszún kicsit túl is ment már a célsávon, hetes és havi céloknál! Naposon, még most érte el a fészket csak! Itt maradt egy rés is menet közben! A chart csak azért került ide, hogy nézzem a forgalmat! Nagyobb mint tegnap..🤣🤣
az én eladásaimat nem lehet észrevenni, mert akkor adok el, amikor van vevő - könyvre sosem borítok
nagymamámtól tanultam, sokat voltam nála kiskoromban vidéken, azt mondta: akkor kell eladni, amikor sokan akarnak venni és akkor kell venni, amikor sokan akarnak eladni
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.