Dugó ott a könyvben ma is. Egyébként megközelíthetjük úgy is a hírt, hogy a cégnél természetesen tudtak róla, mert ezért alapították az új céget. Mivel nem akartak bennfentes kereskedést, lehet ezért nem vették a saját részvényt jelentés után. Most kijött a hír és talán belevesznek és még ebben a hónapban vesznek 2-3 nagyobb pakkot. Nekünk ez lenne a legjobb. . Azt viszont nem tudjuk, hogy ebből mondjuk 3 év múlva mekkora bevétele, nyeresége lehet a cégnek. Gondolom itt sokkal több mint 100 cégről van szó akiket köteleznek a védelemre. Akár az összes erőművet(hő, szél, nap, áram) és a stratégiai termelő cégeket. Legjobban a MOLnak fog fájni, mert a gáz,olaj raktárakat és a finomítókat, stb. is védeniük kell. + gondolom szinte majd az összes céget kötelezik akik nagyobb (milliárd feletti) támogatásokat kaptak. Állam is rengeteget fog költeni védelemre. Hasra ütés szerűen ebből is jöhet majd akár évi 30-50milliárdos bevétel, ami 15%os nyereséggel számolva 5-7milliárdot is hozhat. Lényeges, hogy ezt gyorsan meg is valósítják és majd a szomszédos országokban a technológiát a 4IG viheti, ami majd akár még nagyobb bevételt, nyereséget hozhat. Persze ez ma csak álom, de a megvalósítás elindult :D . Ha a beárazódás a 4IGnél ha normálisan működne, akkor ez min. +200ft-os hír lenne, mert ennyivel kéne átárazódnia. Persze a tel. adó eltörlésének a bejelentésekor sem volt átárazódás itt, de a Telekomnál megkezdődött és a 600ft-os szint hamarosan elérhető lesz ott. . Na van itt pénz mindenre is :D Albániát és Egyiptomot összekötő tenger alatti kábelvezetéket építenek. Beszarás!!! Jászai ezért nem ér rá venni saját részvényt, mert állandóan dolgozik :D Kicsit pihenj és vegyél :D Nagyon occó, még 900 alatt van :D A kérdés, hogy meddig? Talán majd Egyiptomba is megyünk drónok elleni védelemre :D Nyitó: 850ft
Na, így a mai napot már két jó hírrel indítjuk. Amúgy elnézést a váratlan betoppanóért, tegnap regisztráltam fórumra és ez volt az első hozzászólásom, de már egy ideje követem az itteni fejleményeket. Szóval kívánom minden 4ig részvényesnek a legjobbakat :)
Igen július 28án vették utoljára 694-ért. Előtte olcsóbban csipegették. Azokon a vételeken már szép nyereség van. Pont 1 éve 700ért vették, előtte nyáron (júniusban) pedig vették 800 felett is. Törökök ha jól emlékszem 830ért kaptak 1 nagy pakkot és Jászai is vett 1 méretes pakkot 860 vagy 880ért. Jászai szerint bőven 2000 a reális értéke. Megértem, hogy próbálják okosan gyűjteni. 846ft és 73milla
Én is így gondolom, de a kicsik tudjuk nem csipkedik. Remélem majd 900 felett jönnek és majd gyorsul a papír. Cég is benne lehet,mert felhatalmazása van komoly tételre,de nem veszik. Lehet majd egyben átveszik a gyűjtőtől? Zárásra lehet megint 840lesz, hogy holnapra előbújjon pár új eladó. Telekom éves maximumon. Itt kivárás tovább. tmike Lejjebb már pont írtam, hogy 1 éve mik voltak a meglátásai, azóta sincs részvénye és már reál előfizetésre sem jut neki. Persze, hogy megkeseredett.
Érdekes.. A másik topik olyan mintha egy másik rv-ről közvetítene. Vagy fordítva. Ezt jobb olvasni,bár a tények egyenlőre inkább azt igazolják,de tulajként ez a lelkemnek simogatóbb...
Azért túrják, hogy olcsóbban tudjanak még halászni a zavarosban. Majd ha folyton kiüti vki a kis dugójukat és gyorsabban fog fogyni a pakettjük, mint ahogy venni tudnak alatta, akkor majd feljebb költöztetik a cókmókjukat...
849től-851ig 72edb eladó. Azért ez így elég érdekes :D 840re ha lemegy mindig jönnek a vevők, de többségében a könyvbe nem is állnak be. 849ft és 52milla Forgalom szép, árfolyam stagnál, de a papír folyamatosan stabilizálódik 800 felet. Lassan jöhetne a 900as szint!!!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.