Tudom, hogy volt már erről írás, de most találtam ezt és elég érdekes és részleteshttps://www.magyarhirlap.hu/gazdasag/20200418-fertotlenitogyartasban-onellatok-lettunkAzt is tudom, hogy árfolyam befolyásoló hatása nincs :(
persze hogy nincs annyi pénzük mert akkor kiderülne h ők csinálják :D nincs már sok külföldi intézményi stb akik fel le rángassák 9Millával. jó emberünk arra sem vetemedik h a milliós dbszámosokra néha rápillantson a könyvben. nézze hülyének a nénikéjét!!!!!!!!!!!!!!!
Uraim. Gyujtest szervezek dàko urnak. 150e huf osszegyujtese a cel, mert allitasa szerint a cegnek nincs erre penze hogy annak a 3 kereskedesi napnak az adatait lekerje a bet-tol amikoris a forgalom drasztikusan megnotg es a forgalom 3-6-9m darabra ugrott es az arfokyam 324ig szokott... Nos ha szeretnetek ti is latni ezeket akkor lecci egy telefont dakonak eresszetek meg csak az osszeget mondjatok hogy mennyivel szaltok be aztan kesz.... Most felveszi mert mar ketszer tajekoztattam a jelenlegi arfolyamrol! :))))
fu gyerekek agyaltam most h kiugrok, de szerencsere racionalisan tudtam donteni. nem adom! ennyiert kurvara nem eri meg. rohadjanam meg. Leviszik 150 ig? vigyek. 3 nap alatt fel is vihetik ujra 300 kore. mert ekkora csalo g@ci banda. mindig biztam az opusba, de ez most mar tenyleg sok :( hiaba lesz 5 ev mulva akar 600, nem eri meg egyszeruen! sajnos elertek h csak ok tudjanak ezen keresni.. sajnalom nem adom egyelore, mert tul olcso. ti se tegyetek
Globalis SzOpus Nyrt.