Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Azért, hogy lássa a málészájú vezetőség hogy létezik kitörési lehetőség, csak fel kéne kutatni, vagy utánamenni és megragadni - ha már úgyis robotizálunkcsak hát ugye nem működik a kémia
kellene jo volna ha egyszer csak egyszer linkejetek már be olyat ami rolunk szol faszt se erdekelnek ezek minek ide olyan hir ami nem rolunk szol csak felbaszuk magunkat
Ha el adod mínuszban, semmit nem kell. Ha tartod akkor se. Kicsit fusztrált itt valamilyen szinten mindenki. Tartsunk ki. Fel a fejjel! Lesz ez még keresett papír szerintem. Bizakodó vagyok
Tapasztaltabbaktól kérdem' hogyha mínuszba megy át ez a qrvastenf@sza akkor nekünk mennyit kell fizetni rv. enként ?? és kell e utána adót fizetni?? köszi !!
Ezt olvastam végig Chat gp adja ki ha rákeresel De nem akartam kirakni Tovabb borzolni a kedélyeket Ebben amit irnak 35-50 Hagytam inkabb, ne legyen az a forgatókönyv, jöjjön jó hir most már. Az is benne van Meglátjuk
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.