Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Na ennek most mi értelme volt!? Ezerszer lerágott csont!! Jöhetett itt 7 év óta akármilyen hír, meg elnyert tender, de amíg ez a cég egy tevékenység nélküli, 0 árbevételű szar ,addig nincs miről beszélni és az árfolyam is itt fog még évekig szarakodni!! Már a vérbeli spekákat sem igazán érdekli! Meghúzzák évente 1-2 alkalommal ,de már csak egy napig, na azt találja el valaki!! Sajnos a bét legalja lett a papír, össze lehetne kötni nord., vagy nutexel!! Az utolsó igazán releváns, komoly hír még estmédiás időszakban Vajna papa beszállása volt ,azóta csak lófasz esti fénnyel van itt!!!
Lehet az utolsó lehetőség lesz, olcsón venni a papirból. Ideje lenne, hogy menjen is már… Digitális oktatásban benne kell legyen a Deltanak, nem kicsit
Hagyjuk már. 25x elköltött pénz, 25x elhozott, 25x megakadályozott. Majd ha valóban épül belőle valami. Egyelőre semmi sem történik DELTA körül, 7 éve semmi.
Dehogy baszod ki, majd ha meghülyültél.Nyugi van,hidd el!Nem azért ültél ennyit!Kibaszott nehéz, főként abból az aspektusból, hogy mol és OTP certiket dobáltam jó profittal,de sokkal erősebb is lehetett volna.Mindezt a delta,akko miatt.Közben egy VIG árfolyamra pillantunk,nem taglalom, hogy miért , de háromszorozott.A legjobb alapkezelők Európa-szerte.Messze nem függtem soha politikai befolyástól.Senkinek nem tartozom magyarázattal,nem is fogok.De!!!!Ez dilettantizmus!Mielőtt bárki kurva okos lenne nézzen körül a béten.Akkora a káosz,hogy Brutál.Ide nemhogy jött van vki,hanem menekül mindenki.Nem 9,5 m emberrel foglalkoznak,hanem ki az akin bosszút lehet állni.Fogják őket meg,csukják be főként a Rogán-Lázár párost elsőkörben,de. NEM AKAROK TÖBBET SZOPNI!
Igen nagyon kitartó, bár sok értelmét nem látom ennek a hülyeségnek!! Nyilván 100 tuti nem lesz hosszabb távon még jövőre sem, de a nyári punnyadás után ősszel 60-62 talán meglesz, akkor tényleg dobni kell , aki itt bevásárolt!!!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.